Латинки

Витягувати з дверей фаршированої підстанції і сати на півднях мікроавтобусі. Далі мені була людина: капелюх, окуляри, портфель, beard a la Lenin – загалом, присутні всі атрибути російської інтелігенції в комплекті. Чоловічий мобільний телефон, який не дивно, він підібрав телефон: «Привіт!»
Я думаю, що кожен може уявитись на слухання когось іншої розмови в мікроавтобусі. Як правило, він розвивається відповідно до одного шаблону: «Чи ви?» А! Я не чую тебе! Я в автобусі! У автобусі я кажу! Що? Ні, я збираюся працювати! Для роботи Що? А де ти?! – і весь салон змушений послухати цю дивізію, делікатно звернувшись до очей.
Але цей час був різним. Спочатку мікроавтобус ще не перейшов, тому чоловік сказав в спокійному голосі. І по-друге, я і решта пасажирів, які проводили дихання, бояться пропустити слово.
«Не хвилюватися, розповісти мені більше», - сказав він. Скільки ти був? Оргазм? Як часто? Це тільки відбувається з чоловіком або... Як багато любителів у вас є? Три? Я. Я.
На слова любителям, суху леді сидять навпроти, виразно підняті брови. Чоловік продовжував незрівняно:
Ви спробували альтернативи? Ну, я маю... Я. Я. Немає, група намагаються, ймовірно, не варто... Немає, я не рекомендую ... Що можна порадити? Просто одне - перейдіть до секс-терапевта. І тепер у вас є неправильний номер...
Вибух сміттєвозу. Я не помітив, як у високих духах я досягла правої зупинки.

--img2---