Чому я маю D?

Після того, як мій батько, повернувся в 1973 році, як студент 8-го класу, потрапив в смішну ситуацію. На англійському уроці викладач дав завдання скласти оповідання про славний герой міста Ленінграда. Оскільки папа мала слабкий три на цьому тему, це завдання здавалося йому надзвичайно неможливе.

Але він не відчайдушний, тому що рік тому батькам батько пішов на туристичну подорож до Ленінграда і приніс чимало красивих листівок з видом на місто. І, ой див, на задній частині цих карток був короткий опис пам'яток, а не тільки російською, але і на іноземних мовах.

Не думають двічі, Дад взяв одну з своїх улюблених листівок, перевернув весь текст у себе в блокнот і з чіткою совістю переніс завдання для перевірки. У наступному уроці викладач почав голосувати оцінки. На мій батько, бо він був єдиним, хто болить за свою домашню роботу.

Коли я запитав, чому у мене є знецінення, вчитель відповів: «Як ваша робота унікальна, це єдиний письмовий не тільки англійською, але і в італійській, французькому і німецькій мові. й

Робота повинна бути відновлена, проте без допомоги листівок.

нитки

Джерело: