Білий будинок Кореспонденти' Діннер 2014: кто в чем?

Традиційна традиція запрошення знаменитостей до вечері у Білому домі, яка виникла у Сполучених Штатах у 1920 році. Через рік Білий дім Корреспондентський Діннер залишається одним з найбільш значущих соціальних подій Америки, а також відзнакою запрошуються відвідати президента та його сім'ї, а також отримувати найпрестижнішу нагороду. Звісно, зоряні гості готуються до такої важливої події заздалегідь - можливість спалахувати бездоганний вечірній туалет перед Першою леді країни варто багато червоних килимів.

до 1 2 3 4 5+

Важко пам'ятати останній раз ми побачили Джессіка Сімпсон на червоному килимі. Для своєї тріумфальної повернення співачки (і вона все ще співачки або вона перенаправила як хтось інший?) обрала красиву нарядку з чорно-білим квітковим принтом від Carolina Herrera. Сукня виконана згідно з канонами класичної вечірнього туалету - латунь без стрічок, ефектна сантехніка, силует. Алас, Джессіка ніколи не може похвалитися бездоганним стилем в одязі, тому ми сподіваємося, що цей ефектний наряд стане першим в серії успішних модних образів нашої героїні.

Я ніколи не був великим шанувальником стилю Софії Вергари (на мій погляд, більшість з її образів були більш сексуальними, в поганому розумінні слова), але вчора Ромона Ківза наряджається просто відірвати мене. Він також має сексуальність, але він більш м'якший, більш жіночний і більш елегантний, як одягає шикарну і неякісну жінку, як Софія.

На жаль, не існує повнометражних фото Michelle Обама на сайті (перша леді не була на червоному килимі, як і інші гості заходу), але це не дозволить нам оцінити наряд господині. Цього року Мішель вибрав елегантний вечірній туалет з осінньої колекції, прикрашений шиттям та шифоновими драпірами. Панс. Обама завжди відома багато про моду, але вчора погляд був дуже різним від своїх попередніх нарядів – він здавалося розкрити Мішель з нової сторони, демонструючи її м'якість, чуттєвість і ніжність.

Лінда Євангеліста з'явилася на вечерю в досить дивному образі, «горл», з якого був червоний напівфабрикат з штучного хутра. Я не знаю, що мотивував супермодель носити цей дивний елемент туалету (холодний, потужний кондиціонер?), але без нього буде краще.

р.

Поява Лопита Нионга на Білий Дім Кореспонденти Діннер досить очікувано - в плані популярності в даний момент можна порівняти тільки з скандальним Miley Cyrus. На щастя для нас Lupita не дає підстави для gosip і відомий у всьому світі тільки для його акторського таланту і вміння вибрати наряди, але це досить. Для обідньої вечірки актриса прибуває в чорному вечірньому сукню з принтом «Пеа» і басом від Оскар де ла Renta, доповнивши наряд яскравим рожевим помадом. Я зізнаюся, я не раджу з нарядом - спідниця, що лягає в нижній частині, не додає силуету витонченості і легкості і робить образ важким.

2828797

Чарівна картина була обрана Frida Pinto, одягнена в тісто персикового відтінку. Незважаючи на сексуальні вирізи, наряд виглядає дуже ніжно, а вишивка бісером додає своїй оригінальності.

Простий, але водночас дуже елегантний образ, продемонстрований на червоному килимі Julia Louis-Dreyfus в сукні Antonio Berardi. Я дуже люблю, як одяг підкреслює фігуру актора, створюючи ефектний силует і декоративні елементи у вигляді кристалів, скла і бісеру додають до образу урочистої промені. На мій погляд, в Юлії немає недоліків – це виглядає дуже гідно.

Можливо, еротичне плаття з колекції путу Уляна Сергеєнко і не зовсім відповідає атмосфері заходу, але не суперечить стилю Роза Макгована, який колись любив дуже сміливі і ризиковані образи (згадайте хоча б її вибачення, коли вона зустрілася Марилін Мансон). Я не вболівальник, але хтось любить щось схоже.

, Україна

Безперервно бути ...