Незвичайне хобі

Пансіонат, що проживає в східному китайському місті Ханчжоу, виводить вісім годин на день, щоб вбити летить. Вона не знає втомлених комах і збиває крилові комахи без вихідних 7 днів на тиждень.

Згідно з власними оцінками, це може зменшити інсекційний населення близько 1000 осіб на добу. Часом вона проводить до двох годин біля урна, щоб переконатися, що в ній немає більше флій.
Жінка почала свій незвичайний і трудомісткий хобі, коли вона втомлюється і все ще сповнена бажання корисне суспільство. Зараз Китайські ЗМІ проголосують жінку за свою лояльність.

«Я зважився і знайшов себе не знаю, де піти на величезну кількість часу. Я шукаю шляхи, які я можу допомогти громаді і бути корисним навіть у пенсії. Коли я помітив, що багато людей похилого віку. Я вирішив вбивати мухів, щоб бути кращим способом для мене, щоб залишитися корисним, і я зробив це кожен день, коли-небудь з тих пір.

22076237

У розповіді про жінку китайська місцева газета написала: «Люби ворога людства, джерело обсесивного шуму і носія хвороби». Крім того, вони важко вбити і вони дуже швидко розмножуються.
«Увімкнути їх в екологічно чистий спосіб. Хто знає, скільки мух там було б в нашій області, якщо Танг не присвячував себе вбивати комах.

р.

Сама жінка говорить, що вона відчуває себе дуже добре про те, щоб допомогти сусідам, знищуючи розпади мух. Вона особливо рада, що її зусилля були визнані і оцінені. Засмага також призначає, що робота вона вирішила присвятити себе, щоб допомогти їй. Жінки переконані, що щоденне полювання для мух допоможе їй зберегти форму.
«Це дійсно фахівець у вбивстві пластівців. Вона є нашим героїні, - сказав сусід Тана, Jian Xiao, 58. Уявіть, скільки цих комах сьогодні буде, якщо Танг не оголосив війну 14 років тому.

Джерело: fedpost.ru