Субота в Монінському музеї Повітряних Сил

Ранок в музеї почалася як звичайно з розміщенням сходів. Dima PZ, голова команди з відновлення Tu-144, дробарка з мотоцикловим блоком для доступу до “суперської” всередині.

степові валки під площиною (не думаю, погано – зробляючи постріл, я відразу ж загарнув, щоб підштовхувати сходи на землі).

Стейкери встановлюються піддоном. Далі робота була виконана для відновлення носової системи спуску / ліфтингу.

Це третій салон Ту-144, який знаходиться під реставрацією. Стільці покриті оригінальними чохлами, але піна всередині має обертатися, необхідно знову перервутися, і є багато стільців.

3250Р. 3700Р.

На даний момент каюта завершила дворічну епічну епічну епічну на заміщення стевардійських панелей, розбитих вандалами на початку 2000-х років. Ось старий зламаний панель і сучасна репліка, виконана спеціальним замовленням.

Частина покриття стелі демонтується, тому можна побачити пучки проводів. Найцінніші кабелі давно вкрадені, але реставратори помістили решту так, щоб відсутні не помітні.

р.

У хвіст кабіни є два виходи, двері в туалети і багажне відділення, а також один з двох осушувачів, придбаних в цьому році. Є гель-пакети кремнію по всій площині.

р.

Літак електрифікований, є регулярне освітлення, для якого потужність подається до цього пульта дистанційного керування.

Три з нас зібралися разом в розкішному салоні, де Сергій показав існуючі проблеми за схемою.

Коротко, це точка. У малюнку зелений вказує на ланцюговий контроль опускання носа, червоний - ліфтинг. Для того, щоб принести їх в дію, необхідно спочатку поставляти потужність до двох електродвигунів з одним джмлером, а інший вибрати напрямок руху. Але одне включення двигунів недостатньо, особливого зчеплення слід також працювати, з'єднуючи двигун до черв'ячного механізму підйому / спуску. Клетч «будьба» тільки в разі повного виконання всієї схеми. При досягненні справедливості одного з екстремальних позицій, контактори, які відключають потужність до двигунів. У цьому випадку реле не працює при муфті двигуна No 1. Додатково необхідно перевірити контактори.

Сергій пішов на ярмарку, і Наталаша залишився в салоні, щоб контролювати світлові лампи при перевірці ланцюгів. Весь контрольний комплекс працює на 27 В, на столі інженера польоту можна побачити джерело живлення.

1 999 р.

За нижніми клаптями серед оригінальної електроніки, сучасні елементи на 220V були витіснені.

Реле блок No 15 бере участь в спуску / підвищеній схемі викладання носа.

За сидінням ко-пілота приховує захист двигуна (KDD) No. 2. До речі, зліва є аналогічною коробкою для одного з двигунів вивільнення крил, але робота над ними ще не розпочалася.

Наташа йде на ярмарку, щоб допомогти Сергію.

І це те, що ви можете побачити, коли ви подивитеся на люки ярмарку. На кокпіті закінчується сферичною підвіскою, видно і витирають на вітрове скло. І в середині - це просто механізм спуску / підйому носа.

Тим часом на місці перед площиною Dima PP з Lyosha в'яжемо ребра для начинки рампи.

Половина тонни пісочної бетонної суміші, багато води, два відро потерти були підготовлені для будівництва. Пізніше приніс ще 360 кг суміші.

Змішані в кратері здобиччю з одного цементу.

Поблизу в цій точці, Олег і Вова джек підняли MiG-29 і закачали колеса. У літаку заважають огляд Ту-144 і будуть видалені звідси.

р.

Музей був в повному гойдалці. Хлопці розготовили сходи до хвоста бомбардувальника Ту-95N, щоб розмежувати залишки напрямку рульового колеса (РН), зануритися вітром.

2

Я підійшов до сходу і стежте за роботою. Костя дрилі, Паша допомагає.

5783107

З восьми шурупів шкіри, тільки один вийшов, решту довелося свердлити. Для цього в літаку було доставлено генератор і електричний свердло.

р.

Птахи, що виготовляють гнізда, зуміли повністю заповнювати соломкою кермо.

Я не можу допомогти дітям з будь-яким, але я прогулявся по санях кела і знімав музей з унікальних кутів.

Після того, як залишився шматочок був розібраний, він був складений біля ангару поруч з основною частиною рульового колеса. На даний момент було прийнято рішення про ремонт на заводі «Рязан».

У той же ангарі No7 продовжує роботу над відновленням «флінг-банани» Вертол 44С співробітників ГО «Альбастро»

Реконструкція здійснюється за допомогою декількох компаній, в тому числі російського представництва Boeing.

Кабіна з переглядом скла видалено.

Після того, як дитина займалася демонтажом паливного бака на Як-17.

У кішка живе в ангарі, тому візьміть їжу для неї, якщо ви їдете в Моніно!

р.

Кіт пішов на прогулянку по траві між Мі-6, і сидячи на сходах Юрій очищав підшипник, знятий з легендарного ББА-14.

На землі перед ангарним сонним повітряним полем трактори, виїхали з замовлення.

Під крилом «скрипки» Ту-128 розтягують шланг з вогнетривкого гідрату.

Рекрутовані пожежні резервуари на ангарі "Уніке повітряне судно".

, Україна

У стоянці "Тупли" розфарбовуються ковпачки повітряного збору.

779380 р.

Galya від Albatros Aero оновлені цифри.

195967

Вона була трохи невисокою, я доводився з ним.

162115

р.

Ми поставили в порядок на вертолітному майданчику.

З цілим вертолітом управляється дівчинкою Ірини.

У спинці є в'язь, здавалося б, важко, що вона демонтується окремо.

А Наташа дуже щаслива: вона працює з Mi-24V, який тільки в 2011 році увійшов в музей з ліквідованої MUAB VVIA ім. Н. Є. Жуковського. Вертоліт в умовах «зеро» навіть кулемет на місці. Може 9, кожен буде дозволений до автомобіля!

Навіть на цій машині, там була робота: ремонт дверного замка.

До кінця дня я повернувся до Ту-144, де був приватний тур, для якого відкрився люка, в хвіст салону.

Ще одна унікальна можливість Субота — потрапити на крило суперзвукового лайнера.

Женья виглядає з задоволенням на пансі, наповненому бетоном. Тепер сходи будуть стояти рівною. Залишилося не затопити далеку площу, яка буде проходити сходинки (нині варто подорожувати більшість пандусів на траві).

Джерело: deletant.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное