Forever молодий Audrey Hepber був включений 85

Власник вишуканого смаку Аудрі не тільки красива жінка, прекрасна акторка і модель, але й гуманітарна фігура, для якої вона була присуджена премію Жана Герсхольта для допомоги людству.
Якщо вам потрібна допомога, ви знаєте, що у вас є. Як ви старієте, ви будете розуміти, що у вас є два руки: один, щоб допомогти собі і допомогти іншим.

«Все моє життя моя мама навчила мене, щоб людина була корисною. Вона вірила, що любов був більш важливим, ніж його отримання. й

р.

«Я не потребує ліжка, щоб довести свою жіночність. Я можу бути сексуальним, просто забравши яблука з дерева або стоячи в дощ.

Я народилася з тим, що потрібна аудиторія в особливому часі. Я грав інстинктивно. У мене була найкраща школа, ціла серія великих, великих директорів.

Я пишаюся тим, що займався бізнесом, який приносить задоволення, створює красу, пробуджує совість, викликає співчуття і, можливо, найголовніше, дає мільйонам перерви від нашого жорстокого світу.

«Марідж – це життєвий договір. До того, як людина розуміє найглибше бажання, він не може прийняти такий крок. Я ще знаю себе... Я не знаю, але я дізнався. Ось чому я не хочу бути пов'язаними з будь-яким або навіть будь-яким. й

50506,000Р

«Я сказав, що любов є найбільш прибутковим внеском; чим більше ви даєте, тим більше ви отримуєте в поверненні. Це не те, що: любов є найбільш унікальним внеском - чим більше ви даєте, тим більше ви народилися в собі. Якщо ви зрозуміли, скільки буде простіше життя.

«Я завжди був контентом з тим, що я мав, і він був схожим на білок, приховавши його жолудів. Часом було більше жолудів, іноді менше. Але ніколи не був випадок, де я не пішов. й

Чоловіча любов'ю з часом, коли фільми були приємними, коли жінки люблять красиві сукні та гарну музику. Я люблю його, коли люди текст мене сказати, "Я був в жахливому настрої, я пішов до фільму, я бачив один з ваших фільмів, і все змінилося. й

«Народі потрібно більше, ніж речі, які підбираються, ремонтують, розміщують і пробачають, ніколи не відкидають. . . ?

Я був народився з неймовірним прагненням до любові і пристрасності.

, Україна

«Мандрівний музей» Тільки тоді ви починаєте дійсно усвідомлювати те, що ви бачили, щоб подумати про це, щоб намагатися у книгах, і пам'ятати, що ви не можете прийняти його відразу.

«Це завжди краще не бути переможцем, але програвач, жертва несправедливості. Те, що я завжди відчув себе як провал. Завжди, по всій кар'єрі. й

«Красива – це роти, які часто говорять про слова. Красиві очі, які намагаються побачити тільки добре у людей. Той, хто передає свою їжу з голодом, буде струнким. А волосся буде як шовк, якщо дитина стикне її щодня. й

Роки проходять, але не краса.

«Я вірю в манікюр, в кричущому одязі, в тому, що на канікулах потрібно зробити волосся і нанести помаду. Я вірю в колір рожевий і щасливі дівчата найкрасивіші. Я вірю, що найкращий спосіб горіння калорій сміється. Я вірю, що завтра буде новий день, і я вірю в чудеса.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

3250Р. 3700Р.

«Додати жити. Якщо ви не зупинилися, немає нічого спільного. й

Р

Джерело: www.adme.ru