французька вулична мода

Хоча основні світові тенденції проявляються Міланом, але Франція, ідол мільйонів модистів планети, як і раніше тримає бар високий. І в першу чергу це не модні дизайнери, але самі французькі жінки. Вони не повинні ставити мільйони самовідносин, щоб показати свій смак. Вони вже чітко знають, як підкреслити заслуги і ретельно стежити за тим, що їх модний образ відповідає типу фігури. Іншими словами, дивлячись на свої модні банти – це повне естетичне задоволення.

Проаналізувавши думки мандрівників і фото модних блогерів, один Емма Фрогат, відомий туристичний письменник з Америки, визначили 10 ключових особливостей вуличного стилю Парижа в останні роки.

1,1 км Шкіряні брекети

Більшість цих портфелів виглядають грубо. Але з яких причин французьким жінкам вдається поєднувати їх з ніжними і жіночними образами. Крім того, портфоліо дуже зручно!

р.

Р

,2 км

2,2 км Сорочки вузькі

З французької жінки намагаються уважно стежити за їх фігурою, вони практично всі йдуть вузькі джинси. Вони носять їх для прогулянок, для роботи, для пікніків і для вечірок. І найголовніше, вони можуть поєднуватися.

3250Р. 3700Р.

3. У Підстилки з сушей або шкіри благородних відтінків

Це не дивно, але взуття насправді вічно, реальний конкурент до класичних човнів. Практично всі ходи в черевики, хоча б багато. На зиму і влітку, як кажуть, такий же колір.

4. У Шкіряні куртки

Чому вони заслуговують таку любов французьким, це не зрозуміло. Стиль відкритий рокер, хоча він явно популярний зараз. Може бути тимчасово? Засихати їх все, але рідко з ніжними повітряними сукнями, і часто з стильними брюками. І навіть ця модна абсурдність виглядає чарівно.

3610Р. 4200Р.

5. Умань Флакони

Весь одяг. Похід назовні без такого аксесуара практично непомітний, ймовірно, тому що кожен перший шарф.

458538 р.

За довгий час я жив у Парижі як студент обміну, намагаючись налаштувати свій ритм життя, говорить Емма. Кілька років тому я зрозумів, що вони дуже вмітно поєднують щоденний збір винограду, останні колекції європейських брендів, а також одяг другого руки, або, швидше, DIY. Крім того, я відзначив, що сукню Австралії в одному стилі, буквально повторюючи безліч тенденцій. Це говорить про глобалізація промислової громади, а також поширення модних магазинів по всій планеті. Але в будь-якому випадку, вона була французькою жінкою, яка консолідувала деякі зображення в світовій практиці, які вже стали національним знаком.
6. Жнівень Дешеві футболки, блузи, светри і футболки + дорогі сонцезахисні окуляри

Це дуже дивний мікс, проте, популярний з усіма віковими групами. Деякі футболки виглядають практично зношеними, але вони зношують їх з такою безтурботною елегантністю, яку ви якось забуваємо про неї. Вся увага до стильних і якісних аксесуарів.

7. Про нас Витратні гаманці та клаптяви

Як символ дня. Не самооцінка жінки в Франції купить дешеву сумочку. Одяг - стільки, скільки ви хочете, але не зчеплення або гаманець.

Габаритний зображення

доб.

8. У Класичний траншей

Пристрасна любов траншеї ініційована французькою. І в принципі класична версія одягу, як чорна сукня. Якщо ви думаєте про ансамбль правильно, ви можете обійтися без сукні. Вони носять її переважно з щільною джинсом.

9. Навігація Бретон топ (класичний в'язаний светр з принтом в стилі морського оксамиту з білими і кобальт-блакитніми поперечними смужками)

Кожен одягає. Кожна Французька чоловіча жінка. Важко знайти одну, яку шафу не має цього.

На фоні всього цього я помітив загальну схильність майже уникнути яскравого макіяжу, але яскраво фарбувати мої губи, переважно з помади. І це теж модно носити безтурботну зачіску, так як якщо ви просто прокинулися і не встигли зробити укладку або навіть мити волосся. В той же час волосся завжди прекрасно чисті і жіночі запахи парфуму. Це просто стиль вулиці. Гарний комфорт, насправді.