Британська жінка втратила 60 кілограмів, припинила пити «Кола»

Lisa Mackay втратив фунт після вона припинила пити Coca-Cola. За Щоденною поштою,
Дівчина відверта щодня 20 банок соди, які до 24 років почали зважати більше 120 кілограмів.
У літаку також було забронювати два місця.
Продовження всередині.

463159

Ліза мала ресекція шлунка, зменшуючи його розмір, після чого вона також вирішила відмовитися від кака. Тепер вона 25 років і вона вже "стара" половина ваги отримала - 60 кілограмів. Дівчина запам'ятовує свою останню вагу з жахом, порівнявши її залежність від «Коли» з алкоголізмом. Я працював в пабі і витрачав більшу частину заробітної плати на їжу і кокс. Ще содова я відверта, голодна я стала. Я не зрозумів, що було багато цукру в соди, що зробив мені жир. Ліза сказав, що вона не завжди була в змозі знайти одяг власного розміру і колись досвідчена важка приниження, отримавши стрейк у дитячій "тунель" під час гри з сином. Зараз знайомиться з нею, говорячи, що вона стала лише «різноманітною людиною». Сама Ліза дуже рада, що вона зуміла подолати шкідливу звичку. "Я можу грати з дітьми, і я не застрягаюся в будь-яку точку", - сказав він.

Британська жінка втратила 60 кілограмів, припинила пити «Кола» доб.

Британська жінка втратила 60 кілограмів, припинила пити «Кола» р.

Британська жінка втратила 60 кілограмів, припинила пити «Кола» р.

Зареєструватися