Підземний музей. Музей акушерства, геології та селеології.

Розташований на глибині 70 метрів підпілля, музей дає відвідувачам можливість познайомитися з шахтою гіпсу, з основами гірничодобувної промисловості,
Дивись, як білосніжна гіпсова підпілля. Частина експозиції музею присвячена історії
видобуток і розвиток місцевого гіпсового родовища, що почалася в 30-х роках минулого століття.

1,1 км Старий вхід на шахти, які більше не використовуються
91307034

2,2 км Право на новий вхід в шахти тролейбуси з штукатуркою
Габаритний зображення

3. У Музей розташований в реальних шахтах. Передбачається лише видобуток гіпсу.
Готель знаходиться в 300 метрах від готелю.

4. У І це в самому музеї. До речі, перш ніж вийти вниз, всі дали шолом, портативний світло і люка. Без пухнасти можна легко заморозити - навіть при +25 градусах по вулиці температура в музеї тільки +9

5. Умань Наш довідник у світ
Р

6. Жнівень Одна з залів присвячена геології, де представлено близько 300 експонатів скель, що замінюються в Росії та сусідніх країнах.

7. Про нас Все це багатство зберігається власником гірчиці

8. У Десер. Також литий. Його зовнішній вигляд нагадує герб Нижнього Новгорода (http://ru.wikipedia.org/wiki/Coat зброї_Новгород)

9. Навігація Тут знаходяться маленькі фігурки тварин і динозаврів.

10... і цифри більше. Прийміть ці не кинуться.

11. Але вони фарбуються. І з підсвічуванням все виглядає дуже красиво.
р.

12. Трицерати. З дитинства мій улюблений динозавр роду.

13.00 р. Він більше.

14. Більше про Дейноніні.

15.00 р. І Пачицефалосаурус.

16.00 р. Це один любив всі норки, вони беруть його як самостійно, тому що він також майже в шоломі.

17.00 р. На стінах можна побачити зразки палеоліту, знайдені в печерах Франції, Іспанії, Італії, Росії.

18 років

19.00 р.

20. Ще один освітлений динозавр, діметродон
доб.

21. І це решта пасомної групи і втраченого туризму.
(Б)

22. Помилки курсу.

23. З якоїсь причини цей характер був названий Гош.

24. Тут представлені композиції. Туристи на березі підземної річки

25. Весілля мертвого. Тут є кілька таких сцен, які повинні залягати будь-який туристичний, який отримає тут. Тільки вона виглядає дуже банально і може рубати тільки діти, хоча я сумніваю його.

26. Сам литий, до речі, трохи прозорий.

27. У наш тур, який прослужив час і половина, прибув до кінця. Тепер провідник відключить світильники в музей і перенесемо.

28. Ви вже можете побачити сонячне світло. Чим ближче до виходу, тим тепліше стає. Я відчув її особливо тому, що я відмовлявся відмовитися від пухнаки.
2259554

29. Що це? Ми знайшли себе в знайомому світі.

30. І це мене.

31.

32. Мінуси не люблять слабких,
Гірники – працівники!
Пам'ять для хороших робітників,
Ми завжди пишаємося ними.

33. Композиція з просто фаршем вирушає на переробну завод

На додаток до вищезазначеного музею можна проїхати за кілька хвилин через печери Уралу та Кавказу. За допомогою стереоскопів можна побачити в об'ємі деяких залів і галерей цих печер, щоб створюється ефект присутності в печері. Також можна відвідати шунгітну кімнату. Музей презентує експозиції Gzhel виробництва, продукції кам’яного заводу Bornukovo.
Музей неповторний і викликає справжню зацікавленість і захоплення.
?

р-н