Міс Білорусь - 2014

Жінки глядачі в коротких і дуже коротких сукнях, строгий скринінг, морозиво і попкорн: оточення таких шоу не змінюється з року до року. Програма відкрита з появою конкурсантів в білому кольорі, яка повинна символізувати концепцію і модність білоруських красунь. Трохи пізніше голова журі, голова ОНТ Григорі Кісель сформульуватиме основні критерії, за якими обрано переможця: «Це повинен бути розумним, освіченим, дилігентним, добре виведеним і тільки тоді красива дівчина. й

732346

р.

2490622

Габаритний зображення

р.

Р

Р

52267,000

Р

Відтінки в купальниках: при цьому в рядах всіх 25 конкурсантів.

Гість співачки Родрігез флаунтована в кислотних завантажках і називається Білорусь " країна чистоти і краси".

Дівчата показали наряди в бізнес-стилі. Кожен має різні професії: архітектор, менеджер, медсестра. Найпоширенішим є бухгалтер.

7876029,990 Р

3610Р. 4200Р.

р.

р.

р.

р.

Вибрано 10 учасників, які пішли далі. Дівчата знову вийшли в купальники, вибравши затвердження аудиторії.

549884

Одягнена Жінка Голий чоловік

«Міс Фото» Яна Ждановича.

Премія симпатії аудиторії - Вероніка Батвенкова.

р.

Нарешті, найкращі нагороди. Другий пророк - Дарія Фоміна з Мінська. «Я хочу бути найкрасивішим математиком-програмістом в країні», - сказав він під час зйомок щоденника конкурсу, вилучення яких були показані глядачам. Ну, я думаю, що я зробив.

1-й Віце-Міс – Крістіна Марциневич, також з Мінська.

Найкрасивіша дівчина Білорусі була Вікторія Міганович від Сморгона.

Джерело: people.onliner.by