923
Міс Білорусь - 2014
Жінки глядачі в коротких і дуже коротких сукнях, строгий скринінг, морозиво і попкорн: оточення таких шоу не змінюється з року до року. Програма відкрита з появою конкурсантів в білому кольорі, яка повинна символізувати концепцію і модність білоруських красунь. Трохи пізніше голова журі, голова ОНТ Григорі Кісель сформульуватиме основні критерії, за якими обрано переможця: «Це повинен бути розумним, освіченим, дилігентним, добре виведеним і тільки тоді красива дівчина. й
732346
р.
2490622
Габаритний зображення
р.
Р
Р
52267,000
Р
Відтінки в купальниках: при цьому в рядах всіх 25 конкурсантів.
Гість співачки Родрігез флаунтована в кислотних завантажках і називається Білорусь " країна чистоти і краси".
Дівчата показали наряди в бізнес-стилі. Кожен має різні професії: архітектор, менеджер, медсестра. Найпоширенішим є бухгалтер.
7876029,990 Р
3610Р. 4200Р.
р.
р.
р.
р.
Вибрано 10 учасників, які пішли далі. Дівчата знову вийшли в купальники, вибравши затвердження аудиторії.
549884
Одягнена Жінка Голий чоловік
«Міс Фото» Яна Ждановича.
Премія симпатії аудиторії - Вероніка Батвенкова.
р.
Нарешті, найкращі нагороди. Другий пророк - Дарія Фоміна з Мінська. «Я хочу бути найкрасивішим математиком-програмістом в країні», - сказав він під час зйомок щоденника конкурсу, вилучення яких були показані глядачам. Ну, я думаю, що я зробив.
1-й Віце-Міс – Крістіна Марциневич, також з Мінська.
Найкрасивіша дівчина Білорусі була Вікторія Міганович від Сморгона.
Джерело: people.onliner.by
732346
р.
2490622
Габаритний зображення
р.
Р
Р
52267,000
Р
Відтінки в купальниках: при цьому в рядах всіх 25 конкурсантів.
Гість співачки Родрігез флаунтована в кислотних завантажках і називається Білорусь " країна чистоти і краси".
Дівчата показали наряди в бізнес-стилі. Кожен має різні професії: архітектор, менеджер, медсестра. Найпоширенішим є бухгалтер.
7876029,990 Р
3610Р. 4200Р.
р.
р.
р.
р.
Вибрано 10 учасників, які пішли далі. Дівчата знову вийшли в купальники, вибравши затвердження аудиторії.
549884
Одягнена Жінка Голий чоловік
«Міс Фото» Яна Ждановича.
Премія симпатії аудиторії - Вероніка Батвенкова.
р.
Нарешті, найкращі нагороди. Другий пророк - Дарія Фоміна з Мінська. «Я хочу бути найкрасивішим математиком-програмістом в країні», - сказав він під час зйомок щоденника конкурсу, вилучення яких були показані глядачам. Ну, я думаю, що я зробив.
1-й Віце-Міс – Крістіна Марциневич, також з Мінська.
Найкрасивіша дівчина Білорусі була Вікторія Міганович від Сморгона.
Джерело: people.onliner.by