Компанія Foursquare сьогодні оголосила, що вона розбитиме послугу на дві окремі додатки: один буде називати Swarm і інший використовувати колишній бренд Foursquare.
Всім відомо, що Чотиримісний стартував як додаток для перевірок, суть якого було швидко повідомляти ваших друзів і знайомих про своє точне розташування. Ця функція все ще доступна в новому додатку Swarm, який буде випущений в найближчі тижні для iOS і Android. Головна Власники телефонів повинні чекати трохи, але також було оголошено версію для цієї платформи.
За останні кілька років компанія Foursquare повільно розширює функціонал своїх мобільних додатків. Компанія хоче перетворювати в повноцінну рекомендацію, а також на основі сучасного розташування користувача, уподобань та історії відвідування, запропонувати кращі ресторани, бари, кафе та пам'ятки.
«Ми віримо, що пошук місць має бути засновано на ваших уподобаннях і порадах людей, які ви довіряєте», - сказав Чотиримісний. «Особливості реальних експертів повинні мати більш ніж ті дивних. Додаток повинен відповідати запитам, як «допомагати мені гарне місце на сьогоднішній день», а не просто «розкажіть мені найближчу станцію. й
Так компанія зараз працює над новим, місцезнаходженням-орієнтованим додатком, що називається просто Foursquare, який планує запустити цей літо. Вони кажуть, що обидві додатки будуть працювати як ніколи, але не сумніваються, що ми зараз є спробою Чотири квадроцикла, щоб переглянути його основну увагу на рекомендаціях розташування. Ймовірно, вони сподіваються, щоб остаточно підштовхуватися з нішу.
Якщо ви хочете спробувати новий додаток першим, то окрема сторінка була створена спеціально для цього, де ви можете підписатися на оновлення.
Від перекладача: До речі, і Swarm (як логотип у вигляді бджіл), це назва одного з бейджів (або цілого класу), які даються для перевірок в місцях «збільшення активності». І є кілька опитувань про це. Якщо ви не використовуєте Foursquare. Дякую. Що ви найчастіше використовуєте Чотиримісний для? Перевірити в нових місцях, набравши точки і значки Дивитися рекомендації цікавих місць поблизу Тільки зареєстрованих користувачів можуть брати участь в опитуванні. Приходьте, будь ласка, 233 осіб проголосували. 126 затриманий. Чи є це право на Foursquare, щоб розбити свою службу двома? Абсолютно немає, я хочу старий чотиримісний! Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 230 осіб проголосували. 129 затриманий. Що з цих двох додатків ви використовуєте частіше? Сварм Четверкваре Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 179 осіб проголосували. 155 р.
Джерело: habrahabr.ru/post/221595/