Де поїхати з проекту Інді та показати його людям?

Добрий день, Хабр!

З кожним днем в мережі з’являються більш розумні проекти, а необхідність в маломасштабному PR своїх проектів. Всім відомо різні події, такі як E3, IgroMir, CRI і т.д. Інді ігри, щоб отримати там практично неможливо, і вартість участі буде заборонена.

Добре, є рішення!

Наступний захід цього роду відбудеться в Москві і називається DevGAMM. Саме там, де я збираюся з моїм проектом (що запам’ятовує мої два статті, «Попередити захист своїми руками?»). Задоволення недорогий, але так як вони дали вам безкоштовний квиток, чому б не літати? Але це не про DevGAMM – кожен вже знає, хто цікавиться цією темою.

Не перший рік друг запрошує до заходу starcon.pro/. Якщо перед тим, як я відмовлявся в будь-який спосіб перегляду мого місця, і не уявляв своє місце на цьому заході, то цього року я повинен серйозно подумати. Старкон заявив про створення зони для незалежних розробників. Ідея хороша і надзвичайно спокуслива. В ідеалі це видно як CRI для незалежних розробників, де ми надамо можливість захопити людей, а в той же час, щоб представити їм власний проект, стоячи перед власним стендом з грою. І в цілому, він ламає загальну спрямованість заходу, але це не про це.

Скільки коштує? А чи варто це? Для більшості незалежних розробників, така поїздка може здатися занадто дорогою, але нехай буде розраховувати.

Найважче в цьому випадку знайти оптимальний варіант. Гаманець більш схожий на чорний отвір, ви кладете гроші в ньому, і вони зникають кудись. Але нехай не буде сумним, нехай остаточно підрахуємо.

Найдешевший квиток з місця проживання в Санкт-Петербург літаком обійдеться мені майже 15 000 рублів. Кількість, щоб покласти його злегка, не невелика, але досить псевдо. Час поїздки трохи менше трьох годин.

Є більш економний варіант - поїзд, дорога назад і вперед буде коштувати 8000 рублів. На шляху я проведе майже два дні, що означає запах грильованої курки і алкогольного бурштину гарантовано мені сто відсотків. Варіант не найзручніший, але більш економний. Що не можна віднести до недоліків, адже різниця практично двічі!

Проживання в Санкт-Петербурзі (за винятком їжі) з бронюваннями, оформленими заздалегідь, близько 2500р. ніч. З огляду на те, що доцільно прибути заздалегідь, щоб встановити стенд і зустрітися з організаторами, вам доведеться прибути / прибути заздалегідь, принаймні день до заходу. В цілому для проживання (і це 2 ночі), потрібно відкласти ще 5 000 чол. Так, це не буде розкішного готелю, але хостел буде достатньо для мене для таких цілей.

Підтримати Найголовніший і дорогий блок всієї поїздки. Але й найцікавіша частина!

Я поясню, чому. Що таке підставка? Право – привернути увагу та чітко розповісти про себе та проект. Я не є EA або Activision, і я не маю грошей для великих моделей. А дорогий декор, я з моїм інді-проектом, безумовно, не тягнути. Тому нам потрібно шукати доступні варіанти. І це заднє ущільнення. Вініловий фон з написами, типовим фотокутом на будь-якому фестивалі. Зателефонувавши до найближчих магазинів, я дізнався, що покупка вінілового фону обійдеться мені добре 5000 рублів. І це найдешевший варіант. Не поганий, але це не 45000p, для непрохолодного набору. Але ось поганий удачі, це також носити з вами, і ручної поклажі і без неї буде повним. Щоб скористатися кур'єрською службою, як DHL. Зателефонувавши туди, я дізнався, що перевезення буде коштувати 12000р. Це не варіант для мене. Ви повинні шукати і вести переговори з майстер-класами на місці, користь в епоху інтернету не так складно. Припустимо, що ас буде коштувати мені 7000p, якщо я замовляє його в Санкт-Петербурзі майстерні. Але це не буде достатньо. Ми повинні показати гравців, які вони повинні грати. Ми працюємо! Дуже багато техніки!
Існує два способи вирішення проблеми:
1) Оренда. Увімкнувши в Інтернет, було знайдено дуже підходящий варіант, щоб взяти пару або три HP ProBook 4520S I5, (Желеція гідна, і в усіх відношеннях костюмів) за 2 дні. Кошти будуть близько 3200r (2 ноутбук) і 5000r (3 ноутбук). Знову ціна досить розумна. Але чому друзі?
2) Візьміть його від друзів. Збережіть гроші так багато! Я запитав друзів, і вони готові надати деякі автомобілі для своєї благородної індички.

Якщо я індіанка, я повинен бути індійці до кінця. Я приймав з моїх друзів!

Прийміть склад. Загальна сума не враховує прокат обладнання!
26,000 рублів, якщо ви літаєте по площині.
20,000 рублів, якщо ви отримаєте поїздом.

Це скільки коштує на індичці Cree! Все, що я пішов, щоб зробити це рішення про цю подорож після DevGAMM :

Я хотів би висловити свою вдячність Габрагаброві! Дякуємо вам, голоси зібралися на зеленому освітленні і мій проект отримає зелений світло. В даний час ми працюємо над інтеграцією Steam API. Дивись на DevGAMM, а потім на Starcon!

Джерело: habrahabr.ru/post/221611/