Що ви знаєте про рукопис?

У Япі так сталося, що будь-який бізнес буде будівництвом, ремонтом, ремонтом і т.д. своїми руками називається інструкція.
Але все, що зазвичай викладено тут, дивовижна в краси і якості роботи. І особисто, я б закликав його позолочити або щось. Я збираюся спробувати показати вам руки сьогодні. (Я просто скажу, що я зробив це все по собі трохи, щоб виправдати його).

Я зроблю розсаду з великої кімнати (виявилося, що зараз у нас є велика кухня, поєднана з однією з маленьких кімнат). У номері є чарівність, підлога і стеля дуже непарале, стіни під кутом до вертикальної. Паяльники в основному очищають будинок. Рішення було прийнято для його підрахунку. В цілому, я знаю теорію, але я не спостерігали його, бо це дорого або їсти простір в деяких випадках, або важко це зробити самостійно. Ну, я не анесте.

У вас буде 67 фото.

Спочатку я з'ясував, що ми хотіли:

2,2 км Я не хотів би сказати:

3. У Ти зробив. Невеликий вимір. (Я не думаю, що компас є кращим рішенням для цього.)

4. У Цей номер був:

5. Умань Детальніше:

6. Жнівень Роздягання підлоги під радянським вбудованим взуттям я знайшов розбитий нігтьовий джек:

7. Про нас Поверніть шафу далі:

8. У Занадто багато сміття.

9. Навігація Дочка допомагає з ремонтом

10. Розміщена фанера (12мм) на підлозі. (це помилка, щоб зробити це першим)

12. Оформлення стіни. Я перепроектував номер трохи.

13.00 р. Важко зробити стіну з маленького профілю. Я повинен заступати пізніше.

14. Сівінг. Ви можете побачити тут, що стеля і підлогу не паралельно, сильно. Розчин був вирівняти підлогу, але це довге, дороге, і я не знезаражую, я досить хороший.

р.

15.00 р. Двері на даному етапі повинні бути встановлені для захисту відпочинку квартири від пилу і бруду.

16. Детальніше

17.00 р. Почати стелю.

18 років Було прийнято рішення вирівняти різницю пластин, плавно, додаючи зверху гіпсокартон.

19.00 р. 7 Заміряйте, що це не про мене.

р.

20. Щось починається.

21. Це сито я був.

р.

22. Тут.

23. Для цього ремонту було багато.

24. Старі двері.

25. Покинути його. Маркована цегла.

26. Ставка нового.

27. Перевірка віку. Хто знав, що це було?

28. Квіткові пелюстки.

29. Але ми також дісталися до важкої підказки. Сьомий, сім кусок, один крій, не інший спосіб навколо !!!
Я купив набір для установки ручок в дверцятах, вінці і дрилі. Він дивився на два отвори, а потім спробував на ручку. Як я знаю, що ручки приходять в різні діаметри? . й
Зручна ручка.

р.

30. Я.

31. Я довго подрібнила і ошпарила себе. Але ми повинні зробити щось. Вступ був наступним чином: Я купив два великих шайби в будинку, свердлити, обрамляти, злетіти, але краще, ніж змінити двері. (ручка більшого діаметра також не може бути поставлена, тому що всередині не підійдуть там отвір, необхідно просвердлити далі від кінця дверей).

32. Тут.

33. Звичайно.

34. Тримати.

р.

35. Як важко працювати в мене.

36.00 Р Детальніше

37. Рука знову. На фото я вже туману, і так дроти йдуть в стіну. Перфоратор пробігається через дріт. Перший раз було дуже добре.

38. Другий час закритого. Вдарив машину. Більше наслідків.

39.00 р. Просторий, маш.

40. Хмари майбутнього.

248352

41. Вони руки.

42. Бойовий друг. шліфувальна машина. (Я знаю, що вони не використовуються для шліфування GKL і тих, хто з ним (вмирає швидко), але лаціна сильніше, ніж жито). Від неї було багато пилу, звичайно.

43. Пелюстки будуть освітлюватися світлодіодною стрічкою. Ось трансформатори для них.

804488

44. Про нас

45. Це мене.

46. Почати шпалери.

р.

47. Про нас

48. Ось стрічки. Ковані на ебать 300 з щось рубати на 5 метрів. 14 метрів.

р.

49.00 р. Зручний ручний апарат для комбайнів мідних та алюмінієвих. Але я можу.

50.00 р. Стеля була частково пофарбована, стрічка була вішати, перетворена на ... . . як дивився я стикався з стібками.

51. Я.

р.

52. Шпалери відірвати, подрібнити, знову записати. Я не фотографував процес. У цій картині вже є результат.

53. Фарба. перелом є результатом панаремічного дослідження.

54. Повільно.

р.

55. Стельовий лінолеум.

56. Меблі. Окремо хочу розповісти про меблі від ІКЕА і її складання. Я дуже сподобалося. Все прекрасно підходить, досить. Я любила якість.

57.00 р. Детальніше

58. В інструкції з монтажу є дійсно великим, для повних рук, таких як мене, це все кидається вгору.

59.00 р. Після складання.

60. Детальніше

61. Зайдіть веселу люстру.

62. Тоді я вдарив голову і вирішив пришити самі штори.

63. Немає досвіду.

64. Про нас

65. Помилка з ясен без руки. Зайдіть трохи додатково. Але звісно я зробив.

66. Над.

67. Детальніше
В результаті всі ремонти з меблями, шторами, люстрою і т.д. вартість 64 тис. Я зробив. Ви можете курчати.

Джерело: