Зіткнення в Одесі

В Одесі на вул. Велика Васильківська Грецький, повідомляє агентство Interfax.

У центрі міста зібралися кілька тисяч прихильників діючих органів, представників правого сектора та футбольних шанувальників ФК «Чорноморець», які збираються провести марш для єдності України.

Пропоненти федерації також планують провести свою дію. Була боротьба між супротивниками.

Повідомляється, що принаймні одна людина була погано травмована в зіткнення.

На даний момент поліція намагається відштовхувати учасників бойових дій з вулиці Грецької.

Напонуючі сторони захоплюють тротуар від тротуару і кидають один одному.

За даними місцевих ЗМІ, на місці зіткнення є п'ятнадцять сотень агресивних молодих людей, багато з яких озброєні. «Слава Україні» Приїжджають люди.

Джерело.

14:50 Перша зустріч. У кутку Олександрівського проспекту і Жуковського, пасерби атакували і збивали з кажанами. Два хлопці, які пройшли, очевидно, що вони дещо порушили до аудиторії. Один збіг, другий потрапив. Потерпілі поліції забрали жертву і вивели, правоохоронні органи не проти нападників. Потерпілі вирушають до міліції: «Чому ти? Я за Україну, я атакував, і після того, як ви перекручували мене? й

15:10 На Раді кілька тисяч людей. Відомі пісні, присвячені Путіну.

15:20 На проспекті Олександра, прихильники Федералізації побили паркований автомобіль, який має український прапор. До Ради близько 4 тис. осіб, багато самозахистних активістів.

15:29 Вибухи чути в Греції
Сторони поділили поліцейський пуповин.
Позбавлення шуму гранати, скелі

15:40 Ультрас демонтаж каменів і кидають на прихильників Росії

16 мар «Про греки біля районного відділу народний загін дізнався, що Правовий сектор чекав на них на Раді. Зламати там. Обидві сторони озброєні. Поліція спробувала поставити пуповин, але в ваговому стані. Була масова боротьба. Я збирався з вершини паркану. Під час першої атаки правий сектор надав загін - щоб вони мали відступати. З правого сектора кинули дим. Всі магазини фіксуються, нехай навіть потерпілих від гріха, пише журналіст Валерія Івашкіна на своїй сторінці Facebook.

16:03 Лідер Одеського автомайдану Євгена Резвушкіна серйозно травмував око. Журналіст 048 повідомляє, що російські прихильники побачили травматичну зброю. У зв'язку з тим, що металеві кульки лежачи на асфальті, сторони конфлікту також використовують пневматичні речовини.
+7 (495) 780-09-42 доб.200-80

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

66671 р.

Джерело: