262
Він був чистою. І це було. . й
Добре, хто не знає, я поясню йому, що для зимової риболовлі при налаштуванні плаваючого стрижня, плавлення і навантаження повинні бути скориговані так, що система має майже нульову мийливість. Це, вантаж повинен мити поплавку на швидкості не більше 1 см / сек.
Ну, я отримав лову стрижень, і так як всі господарі були заспокійливими, я почав коригувати всі це каніте в акваріумі на 200 літрів.
Я раптом думав, що я не врахував масу молі! Знову вийняти вудилища, покласти пару жирних моток на гачок і опустити тампонку в акваріум ...
Поплавка почала спускатися дуже повільно, але раптом класично викласти на поверхню. Це просто краса, не пекти! Відразу на машині я вирізати і витягти з акваріума великий гурмі!
р.
Я відчуваю, що є хтось інший в номері. Я дивлюся і бачу дружину за мною.
A dumb сцена... А потім, за перший раз в її житті, вона спрощена:
Ви трахнув з риболовлею!
:
Джерело: рибальська сітка
Ну, я отримав лову стрижень, і так як всі господарі були заспокійливими, я почав коригувати всі це каніте в акваріумі на 200 літрів.
Я раптом думав, що я не врахував масу молі! Знову вийняти вудилища, покласти пару жирних моток на гачок і опустити тампонку в акваріум ...
Поплавка почала спускатися дуже повільно, але раптом класично викласти на поверхню. Це просто краса, не пекти! Відразу на машині я вирізати і витягти з акваріума великий гурмі!
р.
Я відчуваю, що є хтось інший в номері. Я дивлюся і бачу дружину за мною.
A dumb сцена... А потім, за перший раз в її житті, вона спрощена:
Ви трахнув з риболовлею!
:
Джерело: рибальська сітка