441
Про заробіток Вася або кота
Це був такий великий чорний sullen cat. Він сидить під коробкою весь день. Але не просто сидячи, ні. У Вася була його передня права нога пов'язана, підібралася до свого ліктя, і коли хтось ходив до другого поверху, він розтягував цю ногу перед ним, нахиливши голову до своєї сторони, і сяючи в очі пасербі. Його зовнішній вигляд різко змінився. Як досвідчений реактивіст на суді. З похмурої лушпиння він миттєво перетворився в такий нездатний кицька.
Чи варто сказати, що в таких сценаріях дохід Васіна за добу значно перевищив оборот самого Кіоска? Я шукав у ящику для цікавості. Ви знаєте, що зміна не було. Ви служили щедрим.
В першу чергу переглядаю Васю, я вирішив, що це було кіоска продавця. Вимкніть не. Закрили кіоску, продавець вирушив його шлях, і Вася пішли його. Це, мабуть, просто подвір'я продигал. Все його запасний час, в той час як був закритий, він буде блондинка навколо. Однак, кожен день, рівно половина минулого дев'яти ранку, він буде сидіти на двері магазину і чекати відкриття. І пов'язує на лапці синьою білою.
Я дивився цей звір майже щодня протягом двох років. Звісно, його лапа була абсолютно здоровою, і в вільний час він використовував його, як і всі інші родичі. Прийняття на одну річ. Неважливо, де вася була, незалежно від того, що він робив, чи він підбирався в маркері, чи подрібнився він струганий мускус, але, як тільки він помітив людський погляд, він відразу ж прокинув все, сісти, розтягнувши його пов'язану лапу перед ним, подивився пасер-by в очах, і його зовнішній вигляд став патологічним і неслухняним.
Але! Якщо ви прогулялися, що він колись і нічого не кладе в коробку, ви ставали порожнім місцем для нього. Коли ви побачили, він не витягував свою лапу або дивиться нездатним. Він не помітив вас. Він запам'ятався всім. Я ніколи не зустрілася з життям іншої живої істоти, яка може продемонструвати, що ви не існує. Неприємний, ви знаєте, відчуваєте. Коли ви здавалося б, і ви не
Навігація А потім приміщення на другому поверсі були придбані банком, а торгівля було вилучено звідти. Пелюстка кормової кішки перемістила два блоки до центру. Вайся пішов. Не відразу пішов, ні. В той час, кожен день, з половини минулого дев'яти, він зберіг своє місце на двері. Зачекайте відкриття. Але двері не відкриті. Вайся, звичайно, був виведений постачальниками з deli. Але він абсолютно не хотів піти там.
Не хочу переїхати на нове місце. З продажу
- Я взяв його тричі! І я поставив коробку! Він не сидить, трохи! Принаймні краватки!
Звичайно вона була сумною. Таку частину щоденного надходження вирушили в касовий реєстр.
А потім Вася повністю зникла, і забув про нього.
До цього року я, ймовірно, припинив від нещасного випадку на станції "Зоряна Ярославка".
На порожньому АЗС прямо під вікном касового регістру сати великий чорний сульфат. З пов'язаною лапою. Правий фронт.
- Я сказав весело. - Ну, ти, цукерки! Ви отримали роботу?
Вася продемонструвала повну відсутність мене в навколишньому просторі.
- Ах! Пам'ятайте мене, трохи! - Я сміхався на вироку Вазину, але я не був на всіх посадках.
Отримавши зміни в касовому реєстрі, відокремивши п'ятдесят-рубковий рахунок, кладуть його під ніс Васа, і з словами
Про нас Шукаємо!
Демонстрально покласти в пластикову коробку, що стоїть біля вікна касового реєстру з твердим написом - "Для кота"
Вася не була навіть ієр.
- Все правильно! - Я сказав, що перевернувся і пішов мій шлях.
- Ав! - Судденно прийшла з-за.
Я повернувся в сюрприз.
Вася сидить, продовжуючи пов'язану лапу до мене, і його зовнішній вигляд був так патологічним і невірним, що принаймні крі.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
П. С.
Після того, як я опублікував цю історію в jejeje, я отримав цей коментар.
"Привіт! Я випадково читаю історію і вирішив писати про Васю.
Ви знаєте, що я працював в касірі на станції метро. Я дійсно на пологах.
Vasya загинув про рік тому, ми всі так хвилювалися. Ми звикли до нього, проживали на нашому газостанції, любили його, а працівники і водіїв, які постійно заправляють нас.
А гроші, які він зробив, ми не взяли копійки, незалежно від того, що хтось думав. Ми використовуємо їх, щоб купити корми для котів та надати жінці, яка живить худі коти та собаки. Ми не даємо гроші, ми купили їжу самостійно. І зробив він багато грошей. Так Вайся не тільки сам, але і багато його братів.
Він буде дрібним. Дякуємо за Вашу історію.
Це його.
-img3---
Джерело: рибальська сітка