Воронеж має намір взяти страхову компанію

Він зробив непростий шлях і вирішив отримати правосуддя через суд.

Як адвокат, Данила вважає, що він має шанс на успіх. З етичних причин ми не будемо називати страховою компанією.

Данила планує засуджувати страхувальників через політику страхування життя, встановлену на додаток до ОСГО. Не секрет, що багато компаній в Воронезі відмовляються від застрахованих автомобілів через брак форм. Так само компаніям, де доступні форми, роблять клієнтів пропозицію, що вони не можуть відмовитися: автомобілісти повинні оплатити CTP за повною вартістю, без знижок, а також обов'язкового бонусу купити життєву страхову політику від компанії.

Це ситуація, що стикається з нашим героям: він запропонував політику страхування автомобіля без зароблених знижок і з додатковим страхуванням життя. Сума, яку Данила мало платити за OSAGO, була майже в три рази вище очікувань. Він погодився дати йому страхувальнику, але за умови, що він пише заяву про те, що страхування життя було накладено на нього, він відмовляється від цього сервісу і просить компанії повернути гроші йому. Зробивши два примірники заявки, він зберіг один за себе, і дав другу співробітнику з проханням зареєструватися на бланку, що обидва додатки були ідентичними і прийнято папір. Після того, як жінка відмовилася взяти на себе таку відповідальність, Данила назвав районним офіцером, і в його присутності уточнили, чи буде продано політику CTP без страхування життя. Для чого працівник офісу відмовився.

до І тоді я зрозумів, що ця жінка зробила величезну ступеню. У Ропотребнадзорі я розповіли, що при отриманні перевірки все працює в страхових компаніях, як правило, клієнти застраховані за правилами. У присутності поліції відмовилися видати політику без додаткових послуг.

У результаті наш співрозмовник дав співробітнику офісу 6000 рублів і написав на обох примірниках форм «Послуги, накладені».

до Якщо ви стежите за цивільним кодом, є таке, як свобода контракту. У мене є право безкоштовного виразу. Я не погоджуюсь з тим, що я був змушений на користь, яку я зафіксував на форму. Крім того, я написав довідку про поліцію, йому було призначено номер, і протягом 30 днів я повинен відповісти. Вони будуть або відповідати закону і надсилати свою заявку на ФАС, а потім страховики стикнуться з штрафом 300 000 до 500 000 рублів за порушення антимонопольного законодавства, або вони не роблять цього, і я піду до суду. По суті, я назвав поліцію тільки свідком того, що я був змушений до додаткових послуг.

Щоб захистити свої права в страховій компанії, за даними Данила, було довгий час. Під час свого часу він написав заяву і чекав на прибуття району, офіс зібрав черги 5-6 осіб. Я був вражений тим, що всі люди зібралися, тільки одна людина взяла свою сторону.

до Починався перепробувати мене, що я кладаю тиск на жінку, бо вона не блюво. Чому ви даєте страхування людей, коли вони розуміють, що вони не хочуть страхування життя? На жаль, вони бояться захищати свої правові права.

Головна

Джерело: