381
Вольфенштейна назад!
Для тих, хто не в курсі: Wolfenstein - серія ігор, дія яких розгортається під час курсу
Друга світова війна (від другого покоління, у чергуванні реальності).
Це, мабуть, найдовший запуск комп'ютерних ігор в світі з 1981 року.
Bethesda, який дав світу такі ігри, як:
Серія Elder Scrolls Star TrekFallout 3\Нові VegasRAGE У цей місяць випустить повернення царя пагонів всіх часів і віків - WOLFENSTEIN! Перш за все, люди, які відіграли удар Повернення в замок Wolfenstein у 2001 році, будуть щасливі.
Wolfenstein: The New Order - це назва гри. Нінтова гра в серії Wolfenstein.
Компанія Starbreeze Останні два ігри цієї студії:
Wolfenstein Новий порядок: Події гри, що перезавантажуються серії Wolfenstein, відбуваються в чергу 1960 року, де Національний соціалізм виборола світову війну. Головний герой цілої серії ігор B.J. Blaskowitz, який провів 14 років в комі, потрібно буде піднятися на режим Нази і приймати контроль «підтримуючої зброї», через який вони зберігають Землю під контролем.
Гра дивовижна з графікою. Очікується наступний ген у всій своїй славі!
Перший видно, показано на E3.
Трохи історії. Поїзд в Берлін. Варто подивитися.
І дивно, що гра може бути відтворена як крадіжка (наскільки і без тривожної сигналізації), або стріляти все, що рухається до саундтрека, що складається виключно з німецьких пісень. Атмосфера все ще буде такою ж...
Для тих, хто перед замовленням - буде мати доступ до бета-тесту нової гри в Всесвіті DOOM. Ви можете попередньо замовити гру за цим посиланням. Я не думаю, що це потрібно, щоб пояснити Екрани не хочуть залити =()
Джерело:
Друга світова війна (від другого покоління, у чергуванні реальності).
Це, мабуть, найдовший запуск комп'ютерних ігор в світі з 1981 року.
Bethesda, який дав світу такі ігри, як:
Серія Elder Scrolls Star TrekFallout 3\Нові VegasRAGE У цей місяць випустить повернення царя пагонів всіх часів і віків - WOLFENSTEIN! Перш за все, люди, які відіграли удар Повернення в замок Wolfenstein у 2001 році, будуть щасливі.
Wolfenstein: The New Order - це назва гри. Нінтова гра в серії Wolfenstein.
Компанія Starbreeze Останні два ігри цієї студії:
Wolfenstein Новий порядок: Події гри, що перезавантажуються серії Wolfenstein, відбуваються в чергу 1960 року, де Національний соціалізм виборола світову війну. Головний герой цілої серії ігор B.J. Blaskowitz, який провів 14 років в комі, потрібно буде піднятися на режим Нази і приймати контроль «підтримуючої зброї», через який вони зберігають Землю під контролем.
Гра дивовижна з графікою. Очікується наступний ген у всій своїй славі!
Перший видно, показано на E3.
Трохи історії. Поїзд в Берлін. Варто подивитися.
І дивно, що гра може бути відтворена як крадіжка (наскільки і без тривожної сигналізації), або стріляти все, що рухається до саундтрека, що складається виключно з німецьких пісень. Атмосфера все ще буде такою ж...
Для тих, хто перед замовленням - буде мати доступ до бета-тесту нової гри в Всесвіті DOOM. Ви можете попередньо замовити гру за цим посиланням. Я не думаю, що це потрібно, щоб пояснити Екрани не хочуть залити =()
Джерело: