675
У собаки. . й Виготовлення вовкової фігури.
Як пам'ятаю, вовк в мультфільмі сати на пень в лісах. Я вирішив поставити його на пень. Це більш комфортний і просто більш стійкий. Для збереження пластичної (полімерної глини) ми використовуємо фольгу. Я зробив пень фольги, яку я потім штукатурю з матеріалом.
Тут вже змащений пень, і я дав йому ефект кори і однорічні кільця. Це ще м'який, не запечений. Це зараз. Поставте його вниз.
Розмір пень - розмір вовка. Він розкочував своє тіло, ноги і голова з фольги. Я кладу всі ці речі. Про нас Іноді я забув натиснути процес. Як видно на фото, зліва - незадовільна головка.
р.
На цій картині вже запечена пенька. Вовк і ви можете сидіти на ньому фурнітура. Якщо ви звертаєте увагу, що пень стає нижчим. Я мав нарізати 3-4 міліметри знизу. Здається, що вовк не сидів. Я поклав голову і намагаюся на ногах. Голова без очей з метою, після чого буде зручно приклеїти будь-які очі в лавки.
р.
Обравши фінальну позу і прикріплюйте всі частини (всі ніжки, вуха, складки на лобі, очі і хвіст) Я сидю вовк на шматку фольги під висоту пняви. Так він випікає, а потім буде ідеально сидіти на рідній пам'яті. На обличчі він виготовив отвори для вуса, також зробив на гущі. Якщо ви подивитеся уважно, його волосся прилипає на його перегноєм. Для кігтів в лапах також виготовляються отвори. Це набагато зручніше прикріпити кіготи.
Окрема фото пень. Запечена, оброблена знизу (фольга по дорозі можна витягти з внутрішньої сторони). Це порожнистий, легкий пень.
Вовк вже випікається. Я кладаю монету поруч з пняткою і вона для оцінки ваги. Я вже пофарбував очі жовтою акриловою фарбою. Вовк був злегка оброблений наждачним папером. Для того, щоб вона виглядала загартоване. На тій же стадії приклеїв його вуса і кіготи. Вуса виготовляються з звичайної щітки з пластиковою пальчкою. Вирізати ножиці і покласти супер клей в отвори. Це те ж з кігами. Тільки вони полімерні.
Тут будуть фотографії з різних сторін. Немає коментарів. Це те, що вовк вийшов. Не виходив важко через фольгу. Щиро дякую! Вони ревнощі в роботі. Тепер просить собаку зробити це для компанії.
3610Р. 4200Р.
р.
433350 р.
Проведіть весь день в кінці. Але він взяв з ладу. Матеріал був використаний таким чином. Добре, фольга прозора, полімерна глина Sculpey 3, акрилова фарба (Я думаю, що не важливо чого) і в цілому. Все запечена в звичайній духовці. У мене є електрична плита. Я завжди встановив термометр на 110 градусів і запікаю точно 15 хвилин. Потім все отримує холод і гурра. Ви можете керувати будь-яким. Дуже дякую.
Джерело: рибальська сітка