Тоупик, або американський топпер.

Раніше Рогозин пообіцяв, що санкції США проти російської космічної галузі не підійдуть до несудимості. Крім того, заступник прем'єр-міністра, який контролює розвиток простору, після посилення санкцій запропонували Сполучені Штати Америки здійснити астронавти до МІС з використанням трамваю.
Державний департамент США не готовий прокоментувати заяву заступника прем’єр-міністра Дмитра Рогозина, який запропонував, що Сполучені Штати Америки, після посилення санкцій проти Росії, доставляючи астронавти до МІС за допомогою трамваю.
«Я пропустив цей коментар. Я не впевнений, що точний опис впливу на цю програму. Я хотів би перевірити, Державний департамент розповів Дж. Псакі на брифінгу у вівторок.
Журналіст, який запросив питання, згадав великий обсяг російсько-американського співробітництва на програмі МІС, а також той факт, що американські астрономи доставляються до станції російськими ракетами.
"Я повинен уточнити конкретні деталі космічної програми", - сказав Псакі, припускаючи, що ми переходимо на наступне питання.
Сполучені Штати Америки з понеділка у зв'язку з ситуацією в Україні розширили список санкцій, включаючи сім росіян та 17 компаній, включаючи державну корпорацію Rostec. У зв’язку з анексією Криму, яка Вашингтон не визнає, а також позиція Росії на ситуації в Україні. Раніше Рогозін пообіцяв, що санкції США проти космічної галузі не підійдуть безповоротно. Крім того, заступник прем'єр-міністра, який контролює розвиток простору, після посилення санкцій запропонували Сполучені Штати Америки здійснити астронавти до МІС з використанням трамваю.
НАСА вже призупинила співпрацю з Росією, але за винятком тих проектів, в яких американці зацікавлені, зокрема, для Міжнародної космічної станції.

Джерело: рибальська сітка