Найбільш епічні перли західних політиків

Неймовірно з'явився світ від того, що Джордж В. Буш періодично виступав, ніж чергова хвиля безсоння, що переходить над американськими політиками. Вони вже беруться до котирування. Найперспективніші перли західних політиків в продовження цього посту. Будь ласка, зв'яжіться з нами

Вони навчають, але географія не завжди відома. Так барвистий екс-Говернор Алясії Сара Палін один раз в своєму виступі плутати Південна Корея з DPRK, і її союзник в партії Джон Маккейн – Білорусь з Литвою.

Секретар У.С., Джон Керрі, який повинен знати географію, відрізнявся себе, але він розповів школярам в Університеті Вірджинія про «заслужений персонал Державного відділу підтримки демократичних установ в Киргизстані та Грузії». Це, глава МЗС, яка займається міжнародними відносинами, не відомо, що країни Киргизії не на карті світу, але є Киргизія і Казахстан.

Навіть президент Обама, повернувся у 2008 році під час своєї виборчої кампанії, сказав, що Сполучені Штати складаються з 57 держав і є країною, де був придуманий автомобіль. Не один, звичайно, повинен знати, що є 50 штатів в США і автомобіль був винайдений в Німеччині, але люди пишу виступи для президента великої країни повинні бути в курсі таких простих прав.

Неподалік президента США. Таким чином, Республіканський кандидат у Конгрес, Павло Браун, буквально шокував освічену частину своїх виборців, говорячи з посиланням на деякі, один з найвідоміших наукових даних, що «Земля – це молода планета, яка становить лише 9 тис. років», і теорія еволюції – це «зловживання від пекла». В кінці Карла Дарвіна можна розкачати в могилі над такими словами, але Браун виграв вибори.
Багато веселих і бараків Недавнього суперника Обама на виборах, канд. Мітт Ромні, звісно, що літак з якоїсь причини немає вікон. «Якщо є пожежа на борту, то вам не доведеться дихати, повітря не виходить, тому що вікна не відкриті.» Це серйозна проблема. І це дуже небезпечно, він сказав після того, як його дружина зберегла надзвичайну посадку. Не має базових знань фізики.
Сара Палін славно сказав: «Якщо Бог не хотів нас їсти тварин, чому він зробив їх з м’яса?» Дякуємо за доброту, ніхто не сказав Палині, що люди були зроблені з м'яса.

Улюблена вболівальників дії, колишнього бодібілдера і знаменитого термінатора, який за визначенням належить до інтелігенції, коли він був губернатором, колись заявив про ситуацію сексуальних меншин: «Я вважаю, що гомосексуальний шлюб повинен проходити між чоловіком і жінкою. й

Колишній американський секретар оборони Дональд Румсфельд схожий на справжній філософ, який варто лише одного з його рудних максимів: Повідомлень, що щось не сталося, я не зацікавлений, тому що ми знаємо, що є відомі події, які ми знаємо про те, що ми не знаємо про. Ми також знаємо, що ми не знаємо про те, що в інших словах ми не знаємо. Ми не знаємо про те, що ми не знаємо про це. Ви розумієте нічого? Ні? Тоді ви ніколи не будете головою Пентагону!

Тим не менш, всі ці пальці і виглядають досить нешкідливими перед старим жартом Президента Рональда Реагана, який один раз, 27 років тому, говорячи жити на національному радіо, витерти на всю країну: Шановні американці, я раджу повідомити вам, що я тільки підписав закон про незаконне за коли-небудь. У п'ять хвилин починається бомбардування.
Половина країн вдалося випити пляшку valerian і з'ясувати, який маршрут для запуску в найближчий бомбовий притулок, але потім представник прес-служби Білого дому заявив, що Президент просто знезанений до жарту.

На своєму фоні ще один президент Георгій В. Буш, а також замочений жарт після жарту, виглядає просто солодко: «Ми найсердніші країни світу». Ми дуже щедрі. Я гордий, що ми так щедрі. Але незважаючи на те, що наша геносильність, ми не повинні похвалитися про нашу генорозильність і "Я маю власний примирення про це. Глибокі переконання. Але я не завжди погоджуюся з ними. Жорж Буш, як і наш пізній В.С. Черномидин в цілому, був просто магазин перлин, який варто його слова: "Condoleezza рис є простою texas дівчина як я. й

Зауважте, що самі американські політики, навіть коли їх фольшиві висловлювання стають публічними знаннями, не відчувають будь-якого нижчого комплексу, оскільки нинішній керівник Державного управління Керрі поставив його: Причиною нашої демократії є те, що він базується на свободі. Американець має право бути приступним, якщо це його вибір. Він має право відокремити себе від інших, якщо він хоче.
Американські політики не заважають скасовувати речі.