529
Мій новий хобі, або як я бачив нічний світ
Так я вирішив створити свій перший пост і поділитися ним, з повагою Яповця, руки.
Ідея не нова і неоригінальна, взята з мережі і злегка модифікована.
І все почалося давно, коли я випадково побачила вітражні картини на певній виставці... тоді я був захоплений своєю красою і з тих пір, мабуть, 6 років тому я готувався до морально створити щось, як це, і зараз це сталося!
Моя лампа виконана в техніці Тіффани з асортименту китайського та американського скла. Яка техніка не складно знайти в мережі, тому просто поставте фотографії з описом.
Тут будуть 20 фотографії.
Скло. Важко знайти різнокольорові шматки в невеликих кількостях, але багато кольорів - це реальна проблема, але виявилося, щоб бути спокійним. Є місця, де можна купити вітраж.
2,2 км
р.
Місце проживання Я зробив все після роботи ввечері, коли моя дружина дозволила мені увійти її.
3. У
Підбір паркану.
4. У
5. Умань
Час, щоб покласти фарш і побачити, що відбувається.
6. Жнівень
У Лерої він придбав таку лампу і блок живлення 12 століття.
7. Про нас
Я кладаю на дно, щоб я міг замінити лампу.
8. У
Все кладемо разом в пальці, об'єднані і диво, він працює.
9. Навігація
10.
11.
12.
Оформлення дерев'яної стійки
13.00 р.
14.
р.
15.00 р.
16.00 р.
Р
Ця підставка була потім «збита» тормом з металевим пальовим соплом і спалюється газовим пальником.
Блок живлення знімається з його тіла і приклеюється на епоксидах до основи.
17.00 р.
18 років
Підставка була покрита шаром прозорого епоксиду, не хочу запаху лаку в квартирі.
Це те, що вона виглядає як в денному освітленні.
19.00 р.
Так в темряві.
Ви можете почистити і попросити питання, я зробив.
20.
Джерело:
Ідея не нова і неоригінальна, взята з мережі і злегка модифікована.
І все почалося давно, коли я випадково побачила вітражні картини на певній виставці... тоді я був захоплений своєю красою і з тих пір, мабуть, 6 років тому я готувався до морально створити щось, як це, і зараз це сталося!
Моя лампа виконана в техніці Тіффани з асортименту китайського та американського скла. Яка техніка не складно знайти в мережі, тому просто поставте фотографії з описом.
Тут будуть 20 фотографії.
Скло. Важко знайти різнокольорові шматки в невеликих кількостях, але багато кольорів - це реальна проблема, але виявилося, щоб бути спокійним. Є місця, де можна купити вітраж.
2,2 км
р.
Місце проживання Я зробив все після роботи ввечері, коли моя дружина дозволила мені увійти її.
3. У
Підбір паркану.
4. У
5. Умань
Час, щоб покласти фарш і побачити, що відбувається.
6. Жнівень
У Лерої він придбав таку лампу і блок живлення 12 століття.
7. Про нас
Я кладаю на дно, щоб я міг замінити лампу.
8. У
Все кладемо разом в пальці, об'єднані і диво, він працює.
9. Навігація
10.
11.
12.
Оформлення дерев'яної стійки
13.00 р.
14.
р.
15.00 р.
16.00 р.
Р
Ця підставка була потім «збита» тормом з металевим пальовим соплом і спалюється газовим пальником.
Блок живлення знімається з його тіла і приклеюється на епоксидах до основи.
17.00 р.
18 років
Підставка була покрита шаром прозорого епоксиду, не хочу запаху лаку в квартирі.
Це те, що вона виглядає як в денному освітленні.
19.00 р.
Так в темряві.
Ви можете почистити і попросити питання, я зробив.
20.
Джерело: