Зрада смерть

М-54 шосе від Єрмаковського до Кизиль не позбавлена причин, що називається «дорога смерті» - новини агентства майже щодня звітують про смертельну аварії в тих місцях.

Цей напрямок нелегко назвати: дорога рясна крутими поворотами, зануренням сходженнями і спусками. Зима небезпечна: в деяких місцях існує ризик перерву в абіс, що шукає красу природного парку Yergaki. «Рульмове колесо стиснене до болю в кокулях» драйвери кажуть, що півджокінгу, для яких цей розділ М-54 став рідним. Не дивно, що на кордоні з сусіднім Тива є вівтар, де мандрівники автомобіля залишають монету на «профільний Бог», щоб останній захистив їх всім способом.

5 зображень.

Шушенець Сергій Вермілчев у своєму 25 років знає всі тонкощі цієї дороги. В останні роки працівники часто доводиться йти на бізнес на сусідні Кизил. Так на ніч 19 березня він зважливо повернувся до рідного Шушенського. Погода, однак, і для досвідченого гетьмана, ви не можете подумати про гірше - слизька дорога, поєднана з розмиттям.
- Я поїхав "низу" - 30-40 кілометрів на годину. Я думав, що маю полк. І є спуск з проходу, після чого можна дістатися додому, Сергій згадується.
Незабаром фари висвітлювали в'їзд до довгоочікуваної галереї авальанче, яка в загальних людей через зовнішню схожість вже давно називалася «шерстю». Він був близько п'ятдесят футів...
Тоді події розвивалися на швидкості монстроуса.
Невідома сила перетягувала направо. Він сказав у своїй голові: «Це хасм». Моє життя спалахнула перед очима. Автомобіль з кубиком на схилі тушкується до дна абіса, жертва говорить з тремтінням в голосі.

У той момент, ймовірно, охоронець Сергій взяв справу, віривши, що він був занадто рано для нього, щоб залишити це життя у віці 25 років.
Тепер я не пам'ятаю, як я викинути з кабіни: або через вітрове скло або через відкриті двері. По якомусь диві я проходив на вузькій схилі, а "кар" ще йшли в темряву.
У шкарпетках і светрі, в сноуборді і в два ранку, з синцями і лабіринтами, він піднімається вгору. Як довго він взяв його на сходження, не можна сказати зараз. В даний час роботи з дорожньою технікою, очищенням доріжки від снігової авальани. По дорозі робітників, які побачили поранений босоніжний хлопець, що блукає вздовж дороги, очі сходження на голову. І прийшли рятувальники. За словами Сергія, вони навіть не змогли подумати, що авальанче впав машину в абіс. З ранку я бачив, як...
«Танк Бог, він все ж живий», – каже Сергій. - Але це пекло пити «ірон», вона була з салону протягом трьох місяців. З великою складністю я отримав ... Питання виникають тим, хто несе відповідальність за безпеку ділянки автодоріг: чому, наприклад, в такому зайнятому місці не проводили штучні лавочки, а які повинні контролювати це? Чи не сором'язливі, як часто справа?

Наступного дня батько Сергія Володимир прийшов до авто на тросі. Хтось, запевняє, що вдалося «Лада», лежачи на дно абіса, «з предикцією до погляду». Вони навіть перекручують паливний насос. Потрібна частина коштує дорого і хтось, очевидно, дуже потрібно.
Вермілчев вже кладав свічку в храмі до охоронця ангела: – Відмовно, на цій Землі ще не зробив все, тому що в таких випадках не вижити.

Додано до [mergetime]1397894001[/mergetime]
все

р.

Джерело: