Фау "Чорна смерть" або "Душкін Платоон"

Вона стала єдиним жіночим командувачем ложки морських боїв під час Великої Вітчизняної війни, коли вона ще не 17 років. Починав війну «Корад Еудокім», і закінчився лейтенантом Дусей. Нац дала їй страшну прізвичку Фрау «Чорна смерть», а її вихованці вважали її «другою». Ця крихка дівчина безболісно рожева до зустрічі з кулями і призвело до атаки досвідчених бійців, але більшість всіх вона боїться, що один з її підопічних помітить, що вона була... боїться. Її ім'я з'явилася двічі (або три рази) на надгробках масових могил, і вона знову повернулася до рангів, до неї «чорні кущики».

Морський полковник Евдокія Миколаївна Завалій ніколи не змогла втратити друзів. По закінченню війни вижили лише 16 з них. В кінці залишилася одна від 83-ї морської бригади. Лютенант Дуся не жив, щоб побачити 65-річчя Перемоги лише 4 дні.

У війні Дусія була дівчина. Вона ледве стала 15. Ще одна дитина. Але її прохання відправити її на фронт, вона буквально захопила військовий комісар.

до О, захисник Вітчизни! - Я зустрівся з Душу як військовий офіцер, - і як старий це захисник?

- Сімнадцять!

- Вчора п'ятнадцять! Якщо справи йдуть на це, за пару днів ви досягнете військового віку, солдат сказав їй посміхатися, і вам доведеться вирішити своє питання позитивно.

Що сталося. Коли останній військовий блок залишив Новий Буг з кривавими битвами, дівчина загрожувала командиру взяти її з нею.

У кінно-червоному полку Еудокія подається медсестри. Вона була знята в шлунку.

до Головний лікар досліджував мене: "Дуже, дівчина, я завоював назад." Ви отримуєте лист і походите додому. "У мене немає! Відправте на фронт!, Завалій відповів потім.

Євдокія Завалій потрапила в заповідний полк. Тут вона отримала свою першу нагороду - орден Червоної зірки: витяг з бомбардування тяжко пораненого офіцера. Тут борець Дуся досить випадково перевтілюється в бійця Евдоксима: після лікарні дівчина не сильно відрізняється від відпочинку: той же гімнаст і галиф, на голові - «глин» з виделкою - так що волокна не стержня. І сталося, щоб вибрати бійців на передній лінії.

до Один моряк відкриває мій лист і читає: «Сеніор Сергій Завалій Євдок». Це лікарня, яка скорочила свою назву. "Згорнути Evdokim"? І сказав він, не зв'язуючи око: «Таке право, командир!» Завалій Євген Миколайович "Я даю вам п'ятнадцять хвилин, щоб упакувати!"

Новий бійець дали уніформи, амуніцію та послав ... в ванну. Про те, щоб бути виявленим. І з радянською командою жарти погані - знімальна стаття!

«Я не живий, ні мертвий з моїм басейном, і хлопці, в яких мамі народилася промивання», - згадує Завалій. - Я шукав намет медсестри і вирішив копати обличчя в крові, щоб вона не була перед ванною. У медичній службі лікувалися рани, а після двох і півгодинних у с. Гарячий ключ, Старший сержант Євдоксим Завалій взяв боротьбу в складі шостої повітряно-десантної бригади.

Його секрет Завалі вдалося зберегти майже рік. До наступного травми. А потім став її дружцем, відчайдушним бійцем, і виконавцем розвідки. 17-річному офіцеру Петті Завалій отримав рану, коли замість покійного командира приймала свою компанію з обстрілу. У лікарні був вплив.

Восени 43-Гольутенант Дуса доручили командувати ложку 83-ї морської бригади Червоного банера Дунай Флотили.

Аксесуари Я прийшов на вибір: високий, сильний, відчайдушний кліпс. Хлопці з сусідніх платонів спочатку сміхалися на нас: «Дукінська ложка!» «Дуси гвардій». І згадав мене під кулеметники - командир, а іноді торкнулися

Коли німці дізналися, що командир «чорних кущів» в телятині – жінка – оголосила реальну полювання на неї. Завалій згодом визнав себе: якщо не для своїх дітей, вона загибла сто разів.

Я кладу їх на атаку: «Зловити мене!» І всі вони надійшли мене, зловивши мене, захопивши мене кулі, безболісні, відчайдушні. Кожна з п'ятдесят п'ятдесят п'ятдесят п'ятдесят п'ятдесят п'ятдесят п'яти п'яти п'яти п'яти п'яти п'яти п'яти п'ять-п'ять, як і раніше, ніж очі, хоча ніхто не з них живий. Ось Vanya Seeds ... Коли він з'явився в платоні, він вимірював його контемптуозним виглядом: «Баба – це неохоче!» І в битвах за Будапешт, він охопив мене від снайперського пострілу, підкреслюючи груди.

Під час наступу бригади Морського Корпусу завжди був бордовий охоронець Євгена Завалія. Вони були відправлені на місця, де особливо важко. Керч – Эльтигенська експлуатація – одна з найбільших в роки Другої світової війни, напад на гори Сапуна під час визволення Севастополя, захоплення штабу німецького командування під час Будапештського наступу – один з найбільш...

Вона, лейтенант Дусії, ніколи не відстала за своїм відчайним бійцям, але все ж бояться. Проте, вона отримала це після декількох десятків років. Як на фронті вона приховала сльози під клоаком, щоб Бог забородав, ніхто не бачив нікого, і не підозрював слабкість.

Я не мав права бути слабким або боятися. Але все ще боїться... Більшість всіх, щурів. Я не можу нічого робити про себе, щури для мене були гірше, ніж німці - голодні, вночі вони кинули себе на обличчі, пришийте на підборах. Бриф! Краще не пам'ятати...

Воєнна минула не залишила Євдокії Завалій на тривалий час: вона переїхала на атаку протягом багатьох років на ніч. Поки я зустрілася з майбутнім чоловіком. 2 дітей, 4 онуки і 4 великі-діти – це багатство лейтенанта Цука, для якого вона знову і знову підняла її ложку на атаку.

Джерело.

Джерело: