Переміщення мідної маси

Я зроблю бронювання прямо зараз, я ніколи не хімік, тому всі знання про місячні пішли виключно генетично, а також загальний курс з хімії у школі. Але так сталося, що в руках була цікава машинка, самі руки розчісувалися над чимось. Про свої орди, а також перевірку міфів про чудотворні властивості міді, я пропоную цю посаду.
Відмова: Все, що ми чуємо, то тріне самому, і тому «частина» проходить через ліс.

Так, який вид здоби невідомо? Альамбік? Мідь? «Так, це буде зеленим, як би забути Крупської в музеї Ілліча» – перше, що прибули до розуму. Ну, звичайно, це не машина, яку мій дід Василь зібраний з плити тиску і радіатора від ZIL.
Приїжджайте, з'ясуйте що. Отже, у нас є: куб (див. більше, як м'яч), шолом (не краща назва), шия, холодильник і дивний сит, який не називається, але я вирішив називати його «міцний об'єктив». Ми всі знаємо принаймні дві частини холодильника і куба. Решта мала допомогти Google. В результаті ми дізнаємося, чому пристрій має таку форму шолома і шиї, де слово «алкоголь» походить від. І чому довгий час на всіх дистиляторах для віскі і коньяку використовують мідь.

Але це всі слова. Якщо у вас є голова на плечі і не був заборонений на Google, то я не ваш помічник тут - ви з'ясуєте його самостійно. Я не збираюся поспілкуватися або проти. Ми будемо судити в результаті.
У той же час проблема виникає з того, що апарат ручної роботи з якоїсь невідомої причини всі труби для лайнера і зливної води різних діаметрів. Дивлячись на це, але він виявився для мене в пошуку чогось, що підходить з наявного смурдяка. І тут природно корисні садові шланги і адаптери

Р

Після того, як дизайнер зібрався. Однак потоки садових шлангів. І що я не подбаю про те, що в саду тут з'явилася необхідність замінити червоний (як мій запалювання) басейн тут, і там, як з'являється витік. Таким чином, рішення, яке спочатку необхідно дистилювати воду, було правильним, так як це дозволило виявити проблемні моменти на пристрої до того, як він починає формувати ламкі речовини. Розглядаючи близькість відкритого вогню, мені не потрібно цього тамуренового танцю під час дистиляції.

Р

Вода почала дистилювати на 93 градусів. Мені сподобалося термометр. Він не має контакту з латою, але вимірює температуру пар. Це добре. Оскільки це дозволяє чітко судити, який компонент наразі випаровується.

Ще одна точка - з'єднання елементів один з одним. Якщо ви можете покласти стандартні силіконові накладки на шию і лінзу, шолом з кубом повинен бути ущільнений простим тестом на основі борошна і невеликою кількістю води. Дуже хороший чохол вийшов, і головне - сейф.

На щастя, ми змогли знайти фітинги для садових шлангів, які не пливуть. Зроблено життя простіше.

р.

Індивідуальні слова – зміцнення лінзи. За словами виробника, він дозволяє негайно отримувати міцний спирт, без перерозподілу і без використання ректифікованого стовпчика.
Те, що цікаво, як показує експеримент, сила дистиляції на ньому досягає 93%. Який чітко перевищив всі очікування. В той же час дистилят виходить запашним, як в традиційному методі, але чистий, без сифуги. Об'єктив працює як стовпчик. Якщо лінза недостатньо охолоджена, пари важкої дроби не повертаються на куб і в залежності від умов, вона починає занадто сильно дистилювати, але поганої якості і меншої міцності. Якщо ви охолоджуєте лінзу надмірно, то ви можете, як правило, нехтувати всіма зусиллями газового пальника, щоб прогріти латунь і збір дистиляту зупиниться.

29.04.2014 - 22:18
Статус: Оффлайн

веселий
напис: 5.03.13
Повідомлення: 189
Таким чином, було необхідність регулювання водопостачання на зовнішній поверхні об'єктива, для якого додано кран. Це значно спрощує задачу підтримки об'єктива в режимі роботи в необхідному діапазоні температур.
Я бажав пояснити, чому це необхідно. Як ви знаєте, різні речовини мають різні точки кипіння. Серед найбільш поширених в латуні (якщо ви, звичайно, не на тирси), можна згадати наступне.
Ацетон 56.5C
Метанол 64К
Етил ацетат 77.1C
Етанол 78C
2-Пропанол (ізопропіловий спирт) 82C
1-Пропанол 97К
Вода 100C

Для їжі підходять тільки етанол і вода. До речі, в кожній бангі ще є цілий стіл фузельних масел, які, в свою чергу, також не додадуть вашому здоров'ю, і навіть смак напою зіпсує. Тому під час збору дистиляції краще підтримувати температуру від 78 до 82С.

Також кран допоміг регулювати водопостачання холодильнику, і припинив перегрів і кип'ятіння.

Всі нюанси були враховані, і було прийнято рішення перезапуску близько 8 л винної браги. Процес пішов і перше в окремому контейнері збираємо «головки».

, Україна

У дробі глави зібрані всі речовини з точки кипіння нижче 78C. На жаль, були також хороші речовини, які дають аромат напою, але здоров'я більш важлива, ніж жито.
Крім того, ацетон також корисний в господарстві. Без відходів виробництва. Колір голови відрізняється від тіла напою. Запах - суміш ацетону і етилового ацетату.

Під час першого дистиляції було прийнято рішення провести експеримент і збирати до тих пір, поки вода йде і одночасно дивитися читання алкоголем. Як очікується, після 83C оборот знизився від 93% до 87-85% і так як він підійшов до 93C, він впав до 40C і нижче. Запах сівухи був присутній, хоча дистилят залишився прозорим до самого кінця. Навіть після розведення до 40%, напій залишився прозорим і не збирався отримати хмарність.
(Я хотів би купити більш точний спиртовик)

Визначте жирні масла в напої вдалося глибоке заморожування в морозильній камері. Після цього напій став хмарним, тому що фузельні олії, як і будь-який інший, добре охолоджують в холоді. Є багато варіантів очищення, ми обмежуємо себе редистилацією з відрізком на 82C.
Насолодіться великим чачем. Сівухой не пахне, ароматний.
В результаті вийшов, що цей пристрій диво-юдо дійсно полегшує дистиляції шляхом зменшення кількості необхідних етапів.
Я думаю, що я про те, що мій коньяк на ньому. Дубову бочку вже готують, восени вдасться залити на зиму. Наступним пунктом програми є Ваш кошик.

687550р.

Джерело: рибальська сітка