Стильний високотехнологічний птаховий будинок своїми руками

Ну, в цілому, про маленькі бічні динаміки нічого не прийшли, і центральний, який з підсилювачем, раптом нагадав мені щось. Як відомий птахофермер в минулому (в один раз нам було більше десятків різних пісочних птиць, включаючи урагу, каністри, фінчі, крани, азуреси, дубоноси, гоу амадіни, zebra amadins, cane astrild, малювання, болгарки і конопель, а також ми якось обсмажені голуба), птахо годинникер (ми регулярно влаштовують troughs поруч з нашим житлом і дивитися для птахів), я можу практично ігнорувати цю схожість. Я маю на увазі, я фігурую цей стовпчик повинен бути дупляною.

157290

Так давайте це зробити.
По-перше, він викривав задню кришку і вивів всі електроніка.

174135

Від спікера.

Настроювання кнопок вибивається зовні з молотком - вони впав всередину.

Він зламав хрест, витягнувши трубку, відрізавши зайву від неї і вставив її назад (то, однак, він вирішив, що з шматком труби в'їзд для птахів буде занадто слизьким, і видали його вівсяним, але так далеко).

731996

За допомогою маленької ножівки він знімав джемпер між отворами в внутрішньому перегородці, після чого зламав всі дошки і радіо деталі з гудзиків, і вставив кнопки самі назад. Так що вони не випадають, розбризли їх з внутрішньої сторони і закривали їх клеєм картону.

Я пробурив отвір під горіхом добавка і вставив непотрібну антену в неї, як це дуже ніпп.

Шурупи, які використовуються для закрутки трансформатора, повинні бути викручені на місце так, щоб не було отворів в майбутньому даху (формер дна). Гумові ніжки від. Більше не потрібно.

Стильний високотехнологічний птаховий будинок своїми руками р.

Далі в кожному можливому варіанті утеплити, і при цьому вирівняти підлогу. Я маю на увазі, це дно зараз.

Стильний високотехнологічний птаховий будинок своїми руками Габаритний зображення

З задньої кришки, яка втратила всі різновиди гнізд і кнопок, тепер зяючі отвори, я вирізати картон відповідно до його розміру, щоб закрити їх.

І перед тим як закрутити його на місці, через пару отворів, через які раніше викручені головки з гніздами, закріпивши задню кришку дошки зсередини. Шурупи не скручуються, враховуючи, що задня стінка злегка покривається. Потім з дошкою (і ізоляційний картон), перекручуючи задню кришку на місце.

Зрозуміло, що на цих двох шнеках досить важка деплянка на дошці не буде триматися. Отже, ми збираємось зробити ще одне: ми збираємось викрутити вражаючий кут знизу.

І зверху захопимо дошку до верхньої кришки трьома гвинтами.

Шнекові капелюхи на даху кладуть (латеро я кладаю водонепроникну рефлекторну плівку на даху, але я не збираю картину її).

Таким чином, стильний високотехнологічний птахофабрика був готовий.

Я збираюся повісити його балконом перед весною 2013 року, але спочатку ми залишили, після чого у нас був ремонт підлоги на балконі і все було якось не до птахофабрик.
Наприкінці минулого року я нарешті зустрілася і вішала. У той же час, як пара порцій годівниць. В будинку взимку стрибають синці, і ми думали, що вони, швидше за все, поселилися в ньому, або, можливо, дермоуки, які також регулярно затирають на наших кормах. Однак кілька днів тому будинок був обраний зоряним. Він сидить поруч з ним весь день або на березі кілька метрів від балкона і співає перекриття. Я думаю, що жінка приходить, щоб побачити його. У будь-якому випадку, інші кролінги він постійно рясно просувається, одна, трохи менша і занурюється, вільно дайте в будинок. Я думаю, що це жіноча зірка. Ми, однак, останнім часом терористично зіпсовані смартфони і повністю закинуті їх DSLR (попередньо птахи, переважно DSLR з фотографіями). Так картина так само, як це:

Джерело: Денис Яцюко

-img24---

Джерело: рибальська сітка