Гарна історія. .

р.

- Припустимо, телефонний телефон розмовлявся в тихому, захоплюючий голос. - Послухайте, хто йде?
І все ще можливо, не кажучи вже про слово, щоб швидко натиснути важіль, але Альоша раптом сказав:
до Це мене.
Невидимий чоловік не придивився, навпаки. Його голос відразу прогрівав, став голосніше.
- Привіт, дитина! Я дуже радий тебе. Я чекаю на ваш дзвінок, дитина. Ви завжди поспішайте, чи не ви? й
Алейоша не знав, що сказати. Що людину, звичайно ж, промовляючи його для кого-небудь іншому, ви повинні сказати його відразу, апологізовані.
- Як ваша школа збирається?
- У школі ... нормальний ... метелик Альоша.
У співрозмовнику, очевидно, відчував щось, його голос знову став харею.
- Ви повинні бути в басейні зараз? Або студія? Ви працюєте? Ну, бігти! Дякую за дзвінок. Я чекаю кожного дня, ви знаєте.
На наступний день Альоша думав про чоловіка, який чекав виклику з якогось «баби».
І Альоша вирішив знову зателефонувати до апологізації.
Труба була видалена відразу.
- Привіт, дитина! Спасибі за пам'ятку Дідусь! Чому ви не прийшли в певний час? Ви знаєте, я важко коли-небудь ... Моя рана, якщо вони неправильні!
- Злягання? - Алеша була захоплена.
- Я сказав вам, дитина. Ви дійсно були так маленькими, ви забули все. Я був поранений, коли я все ще на Ілюка-пошті. Ви просто подзвонили і я відчуваю себе краще. Я відчуваю себе дуже добре.
Алейша раптом усвідомила, що він просто не міг розповісти про цю стару людину, поранену в бою, що він розмовлявся з дейвером.
Увечері Альоша запросив батька:
- Дад, що таке "Ілюха-хамбек"?
- "Хамбек Ілюка"? Ця площина була як це під час війни - Іл-2 атака літака. Німці бояться її і називають її чорною смертю.
до І якщо мій дід не загинув в війну, то ми побували його часто?
Мій батько squeezed alyosha's hand.
до Якщо тільки мій батько був живим...
Він сказав нічого більше, великий, сильний чоловік. І Альоша думав, що дід цього невідомого «баби». А ось «баби» дивовижна, просто неймовірно щаслива в житті!
Ви просто повинні викликати цю особу.
Стара людина голос була майже життєрадісна.
до Це свято щоденно! Що таке, дитина?
до Алеша відповіла несподівано. - Що про вас, будь ласка, покажіть мені.
Старий чоловік був дуже дивним. Я думаю, що я не використовую для всіх, хто цікавиться своїм бізнесом.
- У мене все ще є. Старомодний.
- Ви бачите танки війні?
Резервуари? Я покрили їх з повітря. О, дитина, був колись...
У хуському голосі старого чоловіка став кільцевий, молодий і життєрадісний, і почав здатися, що це не старий чоловік, що сидів у порожньому старій квартирі, але бойовий пілот, що літає навушну площину. І борючись навколо, на землі і в небі. І далеко нижче йде до ворога, танк як крихітний як помилка. І тільки він, пілот заміського «Ілюха-хамбека», може все ще врятувати цей малюк від прямого удару.
Дядько Володя, сусід Алишка з дев'ятого поверху, працювала в поліції. Увечері Альоша плуталися розповіли все, а наступного дня сусід приніс Альоша невелику частину паперу з адресою та прізвищем.
Неподалік був старий льотчик. Коли Альоша підійшов до свого будинку, він думав. Старший пілот все ще вважає, що він говорить про його онуку щодня. Ймовірно, знайшовши правду, він навіть не хоче говорити. Я думаю, що ми повинні принаймні попередити вас...
Alyosha вводив телефонну коробку і набрав номер.
- «Я, що ти?» почув знайомий голос в трубі. Я знаю, що це ви. Ви зателефонуєте з машинних спусків? Отримаю, я відкрив двері. Ми познайомимося з вами, онуком.

--img2---

Джерело: рибальська сітка