Музей Литовського «геноциду» є жорстоким і суворим, з його черепами, вкритими скляними кроками - дає враження
Що хлопці з ферми розробили експозиції з найглибшим похміллям, жорстоко обтяжуючи їх голови і промиваючи брунькою.
Латвійська чорна цегла на берегах Даугава невизначено нудно всередині і зловживало - якби Рига рафінована інтелігенція
Вони переглянуті підручники, і тому не можуть принести принаймні іскри інтересу до своїх експозицій. Естонський музей був створений творчими людьми.
частково з гумором, досить копчений перед оформленням конопель, і фактично 50-60% є музей речей.
Радянська епоха (який дуже цікавий!), що їхні тьмяні колеги з Риги та Вільнюса не думали.
доб.
Центральна композиція всередині музею під умовною назвою Дві парові локомотиви.
Однак естонська творчість не приховує себе, описуючи своє життя розщеплення і шизофренік (від пояснювальних таблеток музею; написання оригінального):
Ось чому я розповість вам більше про це місце, розділивши наративу на три частини – (1) огляд загального стилю музею, (2) відображення недавньої історії через погляди місцевих «комнісних бійців» та (3) збір радянсько-era предметів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
1,1 км Естонці не дали існуючої будівлі як латвійські і литовські, але побудували новий, сучасний з підлогою до стельового скління. Музей розташований майже на кордоні Вана Таллінн і я прогулявся сім хвилин пішки від Собору Ал. Невський і Тоомпея.
2,2 км Усередині музею.
3. У Композиція «Two Locomotives» займає центральне місце у виставці та слугує домінантним, оскільки якщо призначена для постійного нагадування відвідувачів радянсько-Nazi «ідентичність». І, до речі, правильне ім'я музею - Музей Окупації (не одна Окупація). Але це насправді лежаче, як близько 97% виставки присвячена лише радянській епоху.
4. У Виникає часу окупації нації (1941-44) – це шматочок і непросто знайти їх серед усіх сортів. Проте творці експозиції досить переконливі про епізод нації в історії Естонії (Я покажу їх коментарі в частині 2), незважаючи на м'якість і спокій для країни, у порівнянні з радянською окупацією.
5. Умань Перед паровими локомотивів це мило залізо креатефф.
р.
6. Жнівень Зайдемо два двигуни і подивіться на котли ззаду.
7. Про нас У локомотиво-со-Звезді з задніх стендів діда Леніна (не Сталін, який цікавий!), а в сусідньому - Фюрер Третього Рейча.
8. У За допомогою парових локомотивів виводяться вітрини з експонатами, а також простір для медитації. Ви можете посидіти на стілець і зануритися в довгий відео і аудіокампанії на предмет суверенних окупантів. В принципі грамотне рішення.
9. Навігація Давайте ближче до вікна медитації. У передмісті є Фінн, німецький і російський, всі у вигляді цієї епоху, з вовняними колготки простягаються в місце обличчя, що створює дещо шкідливе відчуття з огляду.
_ Новини
10. Медитація дуже актуальна тут, тому що праві наступні двері є офісом «Каїцеліт» (це естонський Досафа). На фото - упаковані в всі канони хлопця з цього офісу.
11. Довгий ряд валіз на склінні, можливо, символізує Велику Балтійську посилання.
р.
12. Якщо ми переїжджаємо з скління ближче до кінцевої стіни, ми бачимо початок збору «радянських» артефактів ( зубний стілець, телефонний стенд тощо); за парканом, обрамлені банерами – вхід до основного Балтійського водозабору (будеться в другій частині).
13.00 р. Перед входом до Г.П.О. Водозакрите є збірка радянських в'язнів (звичайно викладені екземпляри). Щоб надихнути молоді, в якому нелегкий час виросло безболісних «боротьників з луком».
14. Ось одна з найяскравіших дверей в цій колекції.
15.00 р. У скляному додатку далекого кута є кінотеатр. Для колективних молитв і медитацій.
99406
16.00 р. Ще один вид, частина радянської колекції.
17.00 р. радянський «роздатний» ближче.
р.
18 років І звичайно, "Жігулі" - класичний. «три», дивний, що не «penny».
19.00 р. Телефонний ящик.
20. UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online Цікаво, що з реставрацією та реставрацією артефактів музейні працівники не турбують так, щоб молоді люди виглядали на цьому утворилися правильне ставлення до «повороту». З іншого боку, це добре, що вона збереглася.
21. Приблизний мобільний телефон.
22. Газоводний апарат. Алас, представлений лише пізній примірник, на початку 80-х років. Це життєздатність, адже пристрої 60-х - 70-ті були набагато більш харизматичними в дизайні.
23. У підлозі трампульовані ніжки відвідувачів, є також нав’язки деяких таємничих пристроїв (зв’язок?).
24. В цілому, якщо ви подивитеся на виставку художньо і уважно, на грі тіней і рефлексій можна зробити всю колекцію фотомонтажів. Я не маю багато часу, але я оцінив утиліту твердого глазурування для аналогічних цілей.
р.
25. Більше радянських речей. Старий фен з барбершопу і так далі.
26. Ну і «інвестиційна кімната», звичайно, неможливе без неї в ортдокс Балтійський музей.
27. Вечеря: Кабельне обладнання, сибірські черевики, перший туалетний папір, пристрій для прокатних банок та інші радянські артефакти окупації.
28. Таблетки з армійських інтер'єрів, що залишені колишньою радянською армією під час хати і нерозривно виведення в 1992-1994 рр.
Друга частина, я думаю, буде цікава переважно для любителів сучасної історії та історичної політики. У ній ми зустрінемося з червоно-чорним темним підземеллям і розберемо найвищу вершину творчості місцевих творців; по-друге, ми побачимо, як поточна льмсмен на шльмів політики в цій країні розділяємо період 1940-1991 і які вони кладуть на таблетках історії, щоб заповнювати мозки місцевої молоді.
Головний зміст історії Естонії 1939-1991, як відомо, є витік-ватнік.
Я вирішив піти в середину відвідування музею, не за прибуток, але до . . . полити ніс, так як жінки кажуть скромно в цьому випадку. Але що я бачив, що перевершили всі очікування. І дійсно, ви не знайдете такого стандартного водозабору. Фантастика чеських, латвійських, литовських, українських антирадянських митців була занадто бідною для вибору місця для викладання як зони для історичної установки. Але естонці приходять з ним!
І дійсно, давайте марак, як краще залити ваш сараком на знебарвних совках? Як найефектніше забути, що ви захистили дисертацію про колективні ферми в фермерських господарствах, які інструктували в районному партійному комітеті двадцять років тому, а також звернулися з трибун разом з колегами - "О, що блискуча книга Тселіна"? А потім раптом перевернувся, за бажанням людей, і стала класичною грязьою?
Немає нічого простіше, хлопці! Необхідно перетягнути Калінін і Дзержинський унітаз, і повісити Брежнєв навпроти видовища, тим самим здійснюючи демонстративний акт десакралізації минулого. Тоді ви можете спокійно і змістовно зірватися на радянських лідерах, і навіть - при відсутності свідків, звичайно - сміливо обприскувати їх безпосередньо в імперський привид з сосновим освіженням, з запахом таги!
1,1 км Отже, поїдемо до водозабору. Щоб ще краще запекти радянську минулу, творці стираються уздовж шляху регулювали пару нижніх червоних банерів.
2,2 км У темряві є загадкове півтемне освітлення і синістрові фігури сараф.
3. У На всіх куточках, прихованих і не так багато.
, Україна
4. У Строго навпроти входу до водозабору Brezhnev з 1978-81, з чотирма зірками.
5. Умань І це в’їзд до зони Головного водозабору всіх Балтійських держав. Brezhnev, якщо ви уважно дивитеся, відображається в спеціальній дзеркальній стіні в центрі. Це просто те, що вони не відпочивали під час, ви знаєте, головна акція!
1618181856
6. Жнівень Повернутися до світла. Калінін з розбитою рукою - знак для виходу. Так, до речі, ось що цікаво - з якоїсь причини збуджена естонська естонія теж соромилася поставити Сталіна. Помістили різні автобуси, але без нього. Можливо, просто у випадку, якщо це не достатньо, раптом його дух повернеться і лікує на надмірно креативних асах? Краще, ніж невіольний Brezhnev, звичайно - це набагато безпечніше.
7. Про нас Ми приїжджаємо до світла Божого, застібається яскравістю. Ми вітаємо футболку Гула з прав людини, радянських сигарет і позашкідливих профнастилів прав і цінностей (ліворуч). А до речі, така ж техніка з аналогічним нальотом була використана латвійськими сусідами у своєму музеї.
Варто враховувати офіційну естонську думку історії 1939-1991.
Ви можете побачити багато цікавих речей тут:-
Моє завдання радикально полегшує організатори музею, висить в кожному періоді історії напис, що пояснює його (на трьох мовах), а крім того, викликаючи кожен унікальний період свого яскравого і неповторного імені. Наприклад, 1944-1949 рр. – Сталінський час, 1949-1956 рр. – Сталінізмський період, а так далі. Давайте подивимося нижче, я отримав їх. Так, і тут важливо: написання оригіналу, я нічого не зробив. Тільки графічна правда.
8. У Так, період 1 мови. Читання, дайвінг.
[Таллінн написано всюди з двома «n» наприкінці, відповідно до положень естонської мовної інспектора]
9. Навігація Шматочок підстави про період 1.
10. Також такий же період.
11. Самий період. Як ви можете побачити, типові ілюстрації. Що таке імперський курча, щоб взяти на себе глобус! Ніякий спосіб, він прагне до світового панування!
12. Гроші Сталіна.
13. Період 2 - Німецька окупація. Характеризується тим, що загальний стан пригнічення був набагато легше, ніж попередній і наступний радянський окупація.
146862.
14. Німецький «софт» окупантів, два види в діапазоні.
15.00 р. Тоді червоні орди з якихось причин вибивають комфортні німецькі м'які загарбники, і знову відновлюють Естонії. Це період No 3, що просто називається «час Сталіна».
16.00 р. Тут він, радянський, незаконно охоплений Таллінн з двома "N". На грудях - з якоїсь причини - влаштування медаллю «За захист Сталінграда». Ніщо інше. Медаль знаходиться на сучасному весіллі, а форма ще без епаулет, з петлями (до 1 лютого 1943 р.). Яскрава казка, але місцеві глядачі будуть їздити, вони будуть їсти.
17.00 р. Важкий час: посилання і так далі. Скупи навіть досягають такого рівня, що вони опублікувати естонсько-фінікову епоху російською мовою. Ужак!
18... і Сталін в Естонії. Що таке світ?
19.00 р. І так, 25 березня 1949 р., епоха No 4 заміщалася No3, тепер «Період Сталінізму».
20. Предмети та артефакти відправляються на Сибір.
3250Р. 3700Р.
21. Далі йде період #5, "Час стабілізації". Його головний зміст «... декларація та політичне участя людей, висловлених у масовому доступі естонців до Комуністичної партії». Mnda ... чому вони перетворилися на неї? :-
22. радянські гроші після Хрущовської реформи у 1961 році Я знаю багато людей в реальному житті. . . . )
р.
23. У цей час цензура є пандусантом і американцями невиліковно позбавлені. Тихий час...
24. Нації повинні поставитися до окупації.
272292р.
25. Основні події періоду 1978-85, за естонською мовою. Як пройшов Олімпійський регіон в Піріті? :-
26. Обітуарії в «Футболці Хокей» і так званого «похорону рік». Тут, з якоїсь причини, кладуть перші пострадянські гроші в 1992 році.
27. І нарешті, період визволення! Половина століття популярної боротьби і Балтійського руху призвело до довгоочікуваного виходу з імперії!
Р
28. радянський дембеловий наряд. Судак, залізнична станція, кордон!
Як виглядає сучасна історія в очах сучасних естонських органів.
Цікаво, що це не так?
29. Нарешті, зведена мета музею. До речі, є багато адекватних положень у тексті. Але ось «шкізофренік» - просто завершили мене! :-
р.
перископоп