Як приготувати метал в електричної дугової печі.

Під час сьогоднішнього блочного туру Кубанжелдормаша я був раптом запрошений, щоб подивитися роботу сталевих робітників, з кранового прокату під стелею.
Так, пропустити формальності - Я на тапці, я не знаю, що станеться. І той факт, що я пішов вгору, щоб сидіти на крані, я тільки навчився ... йти вгору. Я не хочу сидіти, він запитав, давайте мені.

Автору буде 41 фото і коментарі.

1,1 км Приходьте У середині магазину є піч, за зовнішніми ознаками і Google, яка визначається як «Електрична дугова топка». Все її секрет в трьох циліндрах в центрі, і тепер вони занурилися всередині.

2,2 км З наступного залу «місткість» з металобрухту надходить в перевезення, яка, очевидно, буде кидати в плавучу духовку.

3. У Ми отримали щось знизу.

4. У Їжа, шоколадна баночка.

5. Умань Вона виглядає суворо.

6. Жнівень Кранова дівчина (так, жінка) відправляє новий заглушений вантаж в плювати біля плити.

85

7. Про нас І в цьому отворі є трюб і рідкий метал просто не тече, потрібно "пірце" отвір.

44577607

8. У Кожен перегляд тісно.

9. Навігація Отвор не копати, потрібно збити за допомогою крану і гармати на скребці.

10. О, це полив. З стрічкою витягується в останню хвилину.

11. Листя швидко спускається і починає заповнювати сталлю. Питна плита, до речі, не імобілізована, вона нахиляється до кашлю.

12. Майже повний.

13.00 р. Все над місцем.

14. Що далі?

15.00 р. А потім ми повинні видалити надлишки.

р.

16.00 р. Одна людина кидає пісок зверху (надзвичайно менше тепла і світліше очей), а друга збиває надлишки в отвір.

17.00 р. Натюрморт.

18 років Ви можете подивитися на це назавжди.

19.00 р. Питна плита виглядає більш лякаючи в даний момент. Змішані циліндричні електроди світяться яскраво.

20. Враховуючи духову шафу, вибивають все зайвим і кладуть її на перевезення.

21. У нас вдома.

22. Я думав, що не був берег, але ні. Вони зачепили бетон, як я назвав його, кажан, і знову збивають гарбу в жолобі, я не знаю чому. Може бути, ми не повинні вибрати отвір там. Чи існує механізм відкриття/закриття? Це таємниця для мене.

23. Як я розумію, без цих "інгредієнтів" просто так метал не розтопиться.

24. «Біток» було видалено, зачепивши деякі залізні речі

25. Трахель покритий чимось, як пісок.

26. Відкриття духової шафи!

27. А потім я трахнув. Вона була настільки гаряча.

28. Незазвичайне сито йде прямо до пекти.

29. А потім з'явилася раптова (прийняти картину цього моменту не встигла), щось в цій залізній бальванці втомилися і краплі металу, розкидані по всій зали і навіть тушкують на сусідні. Усе було добре, навіть робітники пішли.

30. Світло і знайомі рухи кран дівчина знімає з залізних строп. Як пояснила мені пізніше, перший шматок металу спочатку ретельно вводять в духовку, або один шматок або один зварений, і має певну вагу. Потім інші падають дупа. Технічно кажучи.

31. Тепер лінія досягла контейнера з металом з фото 2. Затискання.

32. Принесіть ємність над духовкою.

33. Тут немає необхідності допомогти, другий людина вниз там простягається штанга з гаком в кінці, до цього збивається там.

34. Досягнувши і настійно відмивають, тим самим відкриваючи спосіб для праски, щоб пересуватися.

35. Зайдіть його.

36.00 Р Все вийшло.

38. І оселилися.

39.00 р. Почати цикл можна знову.

40. Поза «69»

198510

41. Проксимус Електроди опускаються, струм працює і чутно гельська тріщина.

Це його. Побачити це на телевізорі одне, але в реальності це зовсім інший. Метал розплавлений не просто жовтий за зовнішнім виглядом, він також гельлікатно сліпиться, подивіться на основну фото посту - відчувається як ніч, але насправді близько двох годину вдень.

Це його. Спасибі всім.

Джерело: