Техніка, зняті в кіно

Люди іноді звертаються до мене з кіноіндустрії "filmmakers" просять зробити різні ремесла для зйомок в фільмах, тому я думаю, що не один з мене це, ймовірно, деякі з нас також з режисерами "розумні" щось, може в цій темі викласти свою роботу для кінотеатру.

25 фото, джерело.

Техніка, зняті в кіно

Фільм «Любо Морквове» частина 1, модельний автомобіль Chrysler le Baron, він був потоплений в басейні в кінці фільму.

Техніка, зняті в кіно

Плівка "Чорне освітлення" Mercedes villain

Техніка, зняті в кіно - відео

4. У

Додано до [mergetime]1398760593[/mergetime]
Ліфтинг Мерседес

Техніка, зняті в кіно р.

Гітара Володимира Висоцький, фільм ще не виходить, звичайно, вони не дарували музею для зйомки, замовили копію, а також напівкопію. Виготовлений з помади, звукозапису ZERO !!!

Техніка, зняті в кіно Р

й Обладнання-копія німецьких радіостанцій, виготовлених для фільму «Харт противника», коматика, фанера, плексіскло. Після зйомок використовується в ряді проектів.
English, Українська, Français...

Техніка, зняті в кіно

Червоний автомобільний набір "Країна морква", завантаження з баластом для плавного висихання в басейні.

Техніка, зняті в кіно р.

Фільм «Яйця долі» був завданням, щоб зробити копію мотоцикла Урал, але тільки вагою 30 кг., що Міша Глустьян може підніматися і кинути його на асфальті.

Техніка, зняті в кіно

Ось процес, тонкостінна сталева трубна рама, піна, пластик, піна, троси, банти, баночки, фарба банки, пластикові муги від Ашана, прозорий акрил, самоклеючі плівки, пінопласт знову.

Техніка, зняті в кіно

Час виготовлення 14 днів

Техніка, зняті в кіно

11.

Техніка, зняті в кіно

12.

Техніка, зняті в кіно р.

13.00 р.

Техніка, зняті в кіно

14.

Техніка, зняті в кіно р.

15.00 р.

Техніка, зняті в кіно

16.00 р.

Техніка, зняті в кіно

17.00 р.

Техніка, зняті в кіно р.

18 років

Техніка, зняті в кіно Р

19.00 р.

324194

Підготовка до зйомок Гагаріна. Об'єкт - Стартовий бункер, 6 контрольних таблиць
Переплетені з цими маленькими речами, але закінчуються, з матами-перумами ... Це простіше побудувати літак ...

Техніка, зняті в кіно

Замовили мене це, як ПУВРД, експериментальна версія ВА-1.

Техніка, зняті в кіно

22.

Техніка, зняті в кіно

23.

Техніка, зняті в кіно

24.
Як і більшість піни,

Техніка, зняті в кіно

25.

Техніка, зняті в кіно

26.

Техніка, зняті в кіно

27.

Техніка, зняті в кіно

28.

Техніка, зняті в кіно

29 кв.м.
Піонери зірвалися в радянському періоді Парк в Туреччині, де вони знайшли підходящий палац.

Рукоятки окремо, тіло в одному шматку.

Техніка, зняті в кіно

30.
Всі

Техніка, зняті в кіно

Джерело: