Техніка, зняті в кіно

Люди іноді звертаються до мене з кіноіндустрії "filmmakers" просять зробити різні ремесла для зйомок в фільмах, тому я думаю, що не один з мене це, ймовірно, деякі з нас також з режисерами "розумні" щось, може в цій темі викласти свою роботу для кінотеатру.

25 фото, джерело.

Фільм «Любо Морквове» частина 1, модельний автомобіль Chrysler le Baron, він був потоплений в басейні в кінці фільму.

Плівка "Чорне освітлення" Mercedes villain

- відео

4. У

Додано до [mergetime]1398760593[/mergetime]
Ліфтинг Мерседес

р.

Гітара Володимира Висоцький, фільм ще не виходить, звичайно, вони не дарували музею для зйомки, замовили копію, а також напівкопію. Виготовлений з помади, звукозапису ZERO !!!

Р

й Обладнання-копія німецьких радіостанцій, виготовлених для фільму «Харт противника», коматика, фанера, плексіскло. Після зйомок використовується в ряді проектів.
English, Українська, Français...

Червоний автомобільний набір "Країна морква", завантаження з баластом для плавного висихання в басейні.

р.

Фільм «Яйця долі» був завданням, щоб зробити копію мотоцикла Урал, але тільки вагою 30 кг., що Міша Глустьян може підніматися і кинути його на асфальті.

Ось процес, тонкостінна сталева трубна рама, піна, пластик, піна, троси, банти, баночки, фарба банки, пластикові муги від Ашана, прозорий акрил, самоклеючі плівки, пінопласт знову.

Час виготовлення 14 днів

11.

12.

р.

13.00 р.

14.

р.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

р.

18 років

Р

19.00 р.

324194

Підготовка до зйомок Гагаріна. Об'єкт - Стартовий бункер, 6 контрольних таблиць
Переплетені з цими маленькими речами, але закінчуються, з матами-перумами ... Це простіше побудувати літак ...

Замовили мене це, як ПУВРД, експериментальна версія ВА-1.

22.

23.

24.
Як і більшість піни,

25.

26.

27.

28.

29 кв.м.
Піонери зірвалися в радянському періоді Парк в Туреччині, де вони знайшли підходящий палац.

Рукоятки окремо, тіло в одному шматку.

30.
Всі

Джерело: