Підвіска PO Welschhof

Парковка автомобіля в тому ж місці, як і вчора і волога трава в дощі, я піду в пошуках всіх трьох бойових блоків форту. Моє брата віддали перевагу чекати на машині для мене.

Перший блок знаходиться поруч з дорогою, тому не потрібно шукати його. Потрібно лише підходити частіше, щоб оазис розташовувався серед полів, так як через кущі, броньовані куполи першого бойового агрегату починають спостерігатися.

Це те, що Battle Block 1 виглядає так. Це єдиний з трьох блоків, які мають в'їзд до форту.

Цей бойовий блок має типовий дизайн фортів і дуетів лінії Maginot. Поблизу в'їзду змішувача для кріплення кулемета, що охоплює підходи до в'їзду. На правому місці броньований прожектор, призначений для освітлення цілей під час нічних битв. На даху блоку розташовані три броньовані купелі.

Броньований прожектор крупним планом.

Я піднявся на дах больного блоку, щоб ближче подивитися на броньований купол.

468250

Красивий!

Це те, що типовий другий покоління GFM купол (Type B) виглядає як назовні. На об'єктах лінійки Maginot встановлено такі бронетехніки, починаючи з 1934 року. Вони були більш надійними і кращими, ніж модель купола Type A GFM 1929.

І це броньований купол AM-тип (Cloche d'arme mixte) для комбінованого пістолета. Зовні вона не відрізняється від другого покоління GFM купол. Його можна визначити за формою амбрасу.

На броньованій куполі видно сліди оболонки у червні 1940 року. Потім німці приймали багато болю в цьому блоці.

Деякі види анексу, не типові для бойових блоків магнітної лінії.

Це те, що Battle Block 1 виглядає як ззовні, поки я шукаю інші два блоки форту.

Це район Fort PO Welschhof від супутника. Це такий великий зелений оазис серед полів. Я переніс план форту до цієї картини для чіткості. Ліворуч - перший блок, до якого ведеться дорога. Решта два блоки втрачені в цьому морі зелені і, хоча це здається легко знайти їх на карті, в реальності це не так просто, як це спочатку здавалося.

(доб. 3)

Я планував близько половини години, щоб піти по території, але я не інвестував в неї. Найважчою складовою стала другий блок. Я провів близько половини години, шукаючи його самостійно, розчісуючи підстави форту. Під час пошуку другого блоку я знайшов третій, а другий ще не з'явився. Я думав про те, що кинути цей випадок і повернутися до автомобіля. Після півгодини ходьба через високу траву, кущі і тампони, ніжки замочували коліно, було дощ і одяг змочилися швидше і швидше.
Періодично по дорозі були залишки протиособистісних бар’єрів, один раз блокують доступ до форту з потенційного фронту.

Після того, як блукнув протягом півгодини в дощ всередині цього зеленого оазису, я майже втратив віру в пошуку другого блоку. Я вирішив зробити один останній пошук і повернутися до автомобіля. Поранчево в люмі серед товстих кущів я бачив два гігантські коричневі гриби. Це була мета.
Зрозуміло, чому цей блок так важко знайти. Не тільки це повністю підпілля і тільки два купе, але очищення також оточують з усіх боків щільними товстими кущами і його можна знайти тільки з одного місця, з якого робиться це фото.

Друга бойова частина - двоповерхова конструкція, дах якої на однаковому рівні з грунтом. Зовні є тільки роторна вежа з машинно-гузковою вежею всередині і спостереженням ГФМ-аромований тип шапки Б, модель 1934.

Далі до GFM купол є деякі броньовані ковпачки, функція яких я не знаю.

Вечеря вежа ми піднялися з механізмом для підйому на будь-який момент.

Коли ми підняли вежу, і це сталося після 12 ранку, наступна картина яскраво з'явилася до мене: юна пара захопила себе в цьому гаю, щоб послухати крикетки. А потім раптом, під час цієї романтичної ходьби, вежа старої бункера, що загинув протягом багатьох років, піднімається з землі. Це, ймовірно, буде ефектно :

Тут нічого цікавіше. Залишився останній блок - Я збираюся до нього.

На шляху, я отримую ще одну очистку «кільком хвости», так як німці називають їх. Як ви можете подумати, що ці огорожі були зведені в другій половині 30-х років, це захоплююче, щоб мати можливість отримати якомога ближче до історії.

Між кущами я помітив тіло третього блоку.

Габаритний зображення

Третій блок дуже насичений рослинністю, тому виглядає більш ефектно.
У таких місцях, як піонер руїн старовинної техногенної цивілізації. Це дивовижне почуття, що я їду до місць, як це.

Зберігався дуже акуратно. Всі в'їзди і отвори, через які можна потрапити всередині, перекриті вгору, в тому числі емульсії для парних кулеметів.

Цей форт часто відвідують екстремальні туристи. Весь час я ходив навколо третього блоку, народні голоси надійшли зсередини. Що дивно, що з таким порівняно активним візитом до форту, всередині і зовні дуже чисто.

У другому діамантному копці ви можете побачити отвір внизу стіни - це аварійний вихід, який ми побачили під час нашої підземної прогулянки вчора.

На всю поверхню бойової частини видно сліди кульок - докази пробіжностей влітку 1940 року.

Габаритний зображення

Надмірна ребриста структура поверхні стін, виконаних у вигляді хвиль. Ніколи раніше або з тих пір я бачив що-небудь, як це в інших точках оборонної лінії. Чому це зроблено, який має версію?

Я збираю броньовані куполи, які три в першому блоці. Вегетаційна оболонка з усіх боків, практично повністю поглинає їх.

Дом-тип для комбінованих гармат (Cloche d'arme mixte modèle 1934 "B") з слідами оболонок.

Сільськогосподарські ландшафти Лорраїну оточують зелену оазису, яка виросла понад 44 років на території форту, так як військовий лівий тут.

Чарівність естетики світу, залишених людьми.

Подорожуйте Block Three і я повернувся в машині. Я бачив все, що я хотів.

Неподалік від форту – це залишки з'єднувачів, які були побудовані для обкладинки форту – докази довгострокової війни.

Корови гразе лізилії серед точок.

Джерело: Techlirik.livejournal.com