Рязан Паралімпійці дали тренеру Mercedes-Benz

26 квітня в Москві відбулася церемонія вручення Mercedes GLK 300 автомобілів від Фонду підтримки російських олімпійців до переможців та призерів 2014 Зимових паралімпійських ігор в Сочі. Згідно з агенцією «Все Спорт», переможець у гірськолижному забігу за 10 кілометрів безкоштовний стиль, студент Михайлівського економічного коледжу Олександр Проньков виступив з провідним тренером російської національної команди в лижних гонках та біатлоні Андрієм Гладишевим.
- Я дуже хотів дати машину в головний тренер нашої команди Ірина Громова. Я хотів зробити це дуже красиво - Я думав, коли вони ручали мені ключі, я раптом подарую їм Ірина Олександрівна. І перед тим, як ніхто не знає про свою ідею, і це було несподівано. А потім я дізнався, що Громова вже дала машину до Леоша Биченка. Я не сперечався з ним. Я вирішив зробити подарунок своєму тренеру Андрію Івановичу Гладишеву, який не менше за мене, ніж Ірина Олександрівна, Олександр Проньков розповів кореспонденту Всеспортного агентства про його акт.
Далі герой Паралімпіки сказав, що, на жаль, сюрприз не вийшов. Тренер спортсмена живе дуже далеко від Москви, тому Олександр повинен замовляти його заздалегідь, попросити його приїхати до церемонії.
до Він не вірить. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я все ще в ударі (сміється). Після нашої першої розмови Андрей Іванович назвав ще багато разів, писав - він не вірив, що я вирішив це зробити. Я дуже щасливий, Я зробив його так щасливим. Тренер заслужив цей автомобіль стільки, скільки я зробив. Я отримую машину для себе. І це один дайте Андрію Івановичу, сказав Олександр Проньков.

р.

-img3---

Джерело: mediaryazan.ru