510
Брав мати врятував її дочка від сердитися піт бик
Дотик і неруйнівний сюжет жінки-брюків. Маккензі Табір був лише два роки, коли вона атакувала сердитися піт булька. Якщо вона не була для своєї матері, дівчата не будуть з нами більше. Ще раз, я переконаний, що ви не можете тримати собаки в домашніх собаках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тільки завдяки героїзмії жінки, дочка збереглася. Продовжити читання.
Херсон
Мати дівчини Челсі, відкусити вухо собаки, коли собака атакувала її дочку.
Собака атакувала дитину і налякала кілька ран, прикусивши дівчину обличчям.
Челсі негайно назвав 911, і під час очікування, поліція вирішила боротися з самою собакою, спочатку вдарила її кулак, але це не допомогло, в кінці вона клаптила зуби в вухо собаки і повністю відірвати її.
Ця собака припинила, вона побігла, Челсі перетворила свою дочку, щоб захистити її від можливих нових атак собаки.
Поліція прибув дуже швидко і зняв незлічену собаку.
Тим не менш, травми МакКензя були настільки великими, що вона була взята до лікарні і лікарі виконали сім-годинну операцію для збереження дитини.
Дівчина відновлює, рани поступово лікують, як говорить мама, з дитиною кажучи, що Mackenzie нічого не пам'ятає, що сталося з нею, коли собака атакувала.
Мама теж сказала, що якщо рубці не лікують, добре, нехай моя дитина завжди буде найкрасивішою для мене, а найголовніше - живий!
Це історія.
Херсон
Мати дівчини Челсі, відкусити вухо собаки, коли собака атакувала її дочку.
Собака атакувала дитину і налякала кілька ран, прикусивши дівчину обличчям.
Челсі негайно назвав 911, і під час очікування, поліція вирішила боротися з самою собакою, спочатку вдарила її кулак, але це не допомогло, в кінці вона клаптила зуби в вухо собаки і повністю відірвати її.
Ця собака припинила, вона побігла, Челсі перетворила свою дочку, щоб захистити її від можливих нових атак собаки.
Поліція прибув дуже швидко і зняв незлічену собаку.
Тим не менш, травми МакКензя були настільки великими, що вона була взята до лікарні і лікарі виконали сім-годинну операцію для збереження дитини.
Дівчина відновлює, рани поступово лікують, як говорить мама, з дитиною кажучи, що Mackenzie нічого не пам'ятає, що сталося з нею, коли собака атакувала.
Мама теж сказала, що якщо рубці не лікують, добре, нехай моя дитина завжди буде найкрасивішою для мене, а найголовніше - живий!
Це історія.