Сухі раціони Росія

Я бачу, що вона стала модною для викладання сухпай з різних країн на ЯП. Не так давно я прийшов в індивідуальну дієту, варіант No 2, який я пропоную вашій увазі.
30 зображень

Я спробував майже все себе, тому смак об'єктивний. Тут приходить ароматний підсилювач )

Сухий склад:

Кошик

Відкритий )

опис тепліше

до

До речі, туш, не за ГОСТом, але за ТУ

доб. 2

Ключниця, легко відкрити. Холодні смаки люблять ... холодний щит, і коли він прогрівається, був шматок справжнього м'яса і желе в банці. Ще одна Гостовська буде ревнощим. Добре, добре.

До речі, щоб завершити картину, всі консервовані продукти я прогріваю на портативному нагрівачі з сухим паливом, а не на деяких електричних плитах.

р.

Детальніше

М'ясо та овочі

Відкрите м'ясо з овочами в відкритті. Смак вище всіх похвал, непарно достатньо, хоча б консервований, це буде здаватися.

Р

До речі, перший раз він прогрівав, не замислювався про видалення етикетки, майже згорнув квартиру.

яловичина і рисова каша.

Шукаю, як синиця, смаки, як холодний сит, АЛЕ!!! коли він зігрівся (посередньо чекаю)

Овочевий ікр. Не існує відкритого фото, на жаль, але ікра смачно, нагадує домашній сквош, товстий, і є смак куріння. Гаразд, п'ять для ікра.

Гепатичний паштет з маслом.

1990Р. 2199Р.

Непристойно, торф схожий на кат, нічого особливого. Але моя дружина зробила.

Сіль, чорний перець, серветки. Ложки з товстої пластики, нормальні, не згинаються. Вони їдуть їх на краще.

896554

Інструкція про те, як лущити )

34774717 р.

Напкіни, Комплівіт (смак, цукор (солодкий) та комплект для знезараження води. Я не використовую його ще, я поставив його в мій автомобіль. Товарів у наявності: 5

Адаптон, пиломатеріали, кава, сірки. Адаптон - це чай, в якому переведені цукру і лимонна кислота. Хороший як енергетичний хлопець. Я бачив сливу, нічого не сподобалося. До гірших часів кава є тьмяним G, це кавовий напій, не кава.

421374

Галети, шоколадна паста, чай травський, молочний напій. Я не можу сказати нічого про напій, це в холодильнику, і я не хочу його пити. Чай звичайний, травень, слово. Вона зрізала шоколадну пасту, - сказав він був смачним і натуральним. У галети були висушені, АЛЕ!!! З того, як я не фанат галерей на всіх, я любила висушені, хрустка як тріщини !!!

Я хотів би показати вам цей вид хліба.

Не приїжджаємо в suhpay, як вони роблять на літаках. Це просто приємно. Це смішний.

Нарізані )

І, звичайно, за традицією, я допомагав редактору.
Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Джерело: