463
Домічний молочний порошок
На Волзі я сидів з дідом в човні, риболовлі, а потім дідусь почав розмову. Сергій, ви знаєте, якщо будинки біля пульпи ще стоять? Я думаю, що вони все ще стоять. Потім слухайте...
31 фото і маленький текст
У той час я працював енергетичним працівником, ми будували силові лінії, про Цкккк після роботи я вирішив прогулятися по с. Я сіла на лавці, диму, а потім мій дід, близько сімдесят, сидів до мене, попросила на сигарет, дав йому сигарет.
Слово для слова, бесіда запрошувала мене до дому. У будинку ми трохи занурилися, мій дід сказав мені, що він працює як фіксатор на "тінакі", і він також сказав, що він був Red Guard, особисто зняв десятки білих повстанців.
Після деякого часу мій дід розкрив секрет мені, виходить, що його бабуся приховав ікону в мансарді перед смертю.
\\ So Seryozh, нехай до цього с., подивіться на цей будинок на дорозі.
Незабаром після запуску заводу було закрито курорт «Тінаки», село було скидано.
р.
Є ромори, які Никита Хрущов сам ручили 500 рублів всім селам.
І ось я в горищі будинку, мансарда досить сухий, я шукав всі кути, я не знайшов ніяких ікон.
Але я знайшов газети, ясен 16 і 41 роки. І картина діда Порфірі.
Ось перша знахідка.
папір буквально крихкі в руках
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Це його.
І ця газета була знайдена під скатним листом.
...
безсмертних героїв!
...
...
...
...
...
р.
...
...
1283499 р.
...
...
...
...
...
Це такий історичний габар...
\\\ Ось серожя весна, ми знову покажемо рибальство, і я розповість вам ще одну історію.
Grandfather помер до нового року 21 грудня 13th.
Всі
Джерело
Джерело:
31 фото і маленький текст
У той час я працював енергетичним працівником, ми будували силові лінії, про Цкккк після роботи я вирішив прогулятися по с. Я сіла на лавці, диму, а потім мій дід, близько сімдесят, сидів до мене, попросила на сигарет, дав йому сигарет.
Слово для слова, бесіда запрошувала мене до дому. У будинку ми трохи занурилися, мій дід сказав мені, що він працює як фіксатор на "тінакі", і він також сказав, що він був Red Guard, особисто зняв десятки білих повстанців.
Після деякого часу мій дід розкрив секрет мені, виходить, що його бабуся приховав ікону в мансарді перед смертю.
\\ So Seryozh, нехай до цього с., подивіться на цей будинок на дорозі.
Незабаром після запуску заводу було закрито курорт «Тінаки», село було скидано.
р.
Є ромори, які Никита Хрущов сам ручили 500 рублів всім селам.
І ось я в горищі будинку, мансарда досить сухий, я шукав всі кути, я не знайшов ніяких ікон.
Але я знайшов газети, ясен 16 і 41 роки. І картина діда Порфірі.
Ось перша знахідка.
папір буквально крихкі в руках
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Це його.
І ця газета була знайдена під скатним листом.
...
безсмертних героїв!
...
...
...
...
...
р.
...
...
1283499 р.
...
...
...
...
...
Це такий історичний габар...
\\\ Ось серожя весна, ми знову покажемо рибальство, і я розповість вам ще одну історію.
Grandfather помер до нового року 21 грудня 13th.
Всі
Джерело
Джерело: