551
Як я зробив це літо. . й
Все почалося з того, що вони вирішили тягнути гроші з держави від материнського капіталу. В результаті я швидко продаю два шматки і купую траншею в наступному в'їзді.
Вирішили зробити ремонт з підлоги до стелі, так як не Rothschilds, вирішили зробити це самостійно. Ось ми йдемо. Моє батьківство було викликано, щоб допомогти в якості передника і будівництва.
Перший поверх. Покладіть рівень, «зніміть» і акули - різницю між кімнатами підлог 14 см. Було прийнято рішення видалити верхній шар підлоги (під стяжки під ним керамзиту) надії, що пластини лежать квартиру. Зроби, йти вперед.
50 зображень.
Одномісний номер (в кімнаті буде спальня)
р.
Двомісний номер - дитяча кімната
трикімнатні
кухня
429264
Після маленької думки, ебать кухню 9 квадратів - ви даєте кухню-їдальню 16.
Тепер тут кухня.
Р
Мами трахаються плащами кроковані стіни.
435622
Я мав найняти друзів з Центральної Азії на цемент на третє поверх. Все це залишилося після стяжка підлоги, було тридцять мішків, а 4 кубів піску.
Я вирішив вирівняти стіни штукатуркою клітковина, значно дешевше, ніж штукатурка, а не велику штукатурку.
де кухня використовується для того, щоб зробити кімнату для найдовшої дитини - 13 років
Передпокій - Вид з вхідних дверей
Основна брудна робота над, зараз вона виглядає так.
як це
р.
Натюрморт
ламінат
для різних і змін декораційних теплих балконів
прихожей
р.
Вони почали класти ламінат, спочатку дрібно.
пн-пт
кухня
Ми кладемо ламінат на elder і приклеюємо шпалери
потім спальні шпалери
кухня
біт шпалер на кухні
і трохи дрібно.
милий
Час приносити в фахівці і розтягувати стелі.
Малкa
спальня
кухня
Р
старший
Габаритний зображення
На цьому етапі місяць пропущено з початку мегабудування і нові власники моєї старої квартири пополітно попросили мене.
Мені довелося подбати про ванну кімнату.
Я монтую шафу водонагрівача.
Джерело:
Вирішили зробити ремонт з підлоги до стелі, так як не Rothschilds, вирішили зробити це самостійно. Ось ми йдемо. Моє батьківство було викликано, щоб допомогти в якості передника і будівництва.
Перший поверх. Покладіть рівень, «зніміть» і акули - різницю між кімнатами підлог 14 см. Було прийнято рішення видалити верхній шар підлоги (під стяжки під ним керамзиту) надії, що пластини лежать квартиру. Зроби, йти вперед.
50 зображень.
Одномісний номер (в кімнаті буде спальня)
р.
Двомісний номер - дитяча кімната
трикімнатні
кухня
429264
Після маленької думки, ебать кухню 9 квадратів - ви даєте кухню-їдальню 16.
Тепер тут кухня.
Р
Мами трахаються плащами кроковані стіни.
435622
Я мав найняти друзів з Центральної Азії на цемент на третє поверх. Все це залишилося після стяжка підлоги, було тридцять мішків, а 4 кубів піску.
Я вирішив вирівняти стіни штукатуркою клітковина, значно дешевше, ніж штукатурка, а не велику штукатурку.
де кухня використовується для того, щоб зробити кімнату для найдовшої дитини - 13 років
Передпокій - Вид з вхідних дверей
Основна брудна робота над, зараз вона виглядає так.
як це
р.
Натюрморт
ламінат
для різних і змін декораційних теплих балконів
прихожей
р.
Вони почали класти ламінат, спочатку дрібно.
пн-пт
кухня
Ми кладемо ламінат на elder і приклеюємо шпалери
потім спальні шпалери
кухня
біт шпалер на кухні
і трохи дрібно.
милий
Час приносити в фахівці і розтягувати стелі.
Малкa
спальня
кухня
Р
старший
Габаритний зображення
На цьому етапі місяць пропущено з початку мегабудування і нові власники моєї старої квартири пополітно попросили мене.
Мені довелося подбати про ванну кімнату.
Я монтую шафу водонагрівача.
Джерело: