Перший Superjet для UTair!

Я побачила, що клієнт приймає білосніжну Boeing або Airbus на заводах Німеччини та США, але тепер я бачив, що літак залишає стіни збирального магазину вперше! Ще досить зелене в істинному розумінні слова, просто готуючи взяти в повітря вперше і навіть без пасажирського салону! Це новий досвід, я хочу поділитися з вами сьогодні :

П'ятниця була дуже важливою подією як для UTair, так і для виробника літаків. На заводі в Комсомольську-на-Амурі з’явився перший суперджет, який в червні пройде регулярні рейси авіакомпанії. Цього року UTair отримає шість Superjet-100s, і це лише початок довгострокової співпраці, оскільки очікується сума 24 літаків! Вони замінить старий Boeing, десь менш захоплюючий турбопропелер ATP, і десь почне літати в абсолютно нові напрямки.
alexcheban.livejournal.com/207455.html

р.

Ласкаво просимо в Komsomolsk-on-Amur на борту нещодавно зібраного літака SSJ-100 UTair!

Sukhoi Superjet 100 (SSJ100), сертифікована модель RRJ-95B і RRJ-95LR - це новий літак, розроблений і виготовлений компанією Sukhoi Civil Aircraft за участю Alenia Aermacchi. Сьогодні Хочу поділитися фотографіями нового літака, без технічних деталей.
Новий літак перед розкочуванням з кінцевого вузла.

41573534

до

до

до

до

до

р.

до

до

Це не передача повітряного судна замовнику. Ведуться серії льотних випробувань, що складаються з 8 рейсів, після чого фарбування лайнера Уляновськ, а також встановлення пасажирського салону. А потім в Жуковського біля Москви буде передано оператору. У одному з наступних звітів я розповість про те, що виробництво в Комсомольську-на-Амурі виглядає як і що робиться в Жуковського.

до

Р

до

до

до

до

Станом на квітень 2014 року було доставлено 31 літака SSJ100 до російських і зарубіжних авіакомпаній. Разом з тим літаком в сервісі виконано понад 28,000 комерційних рейсів з загальною тривалістю понад 42,000 рейсів.
На наступний день літак знявся вперше.

Додано до [mergetime]1398695772[/mergetime]

Джерело: