351
Як поліпшити старі диски на TAZIK
Я ще не був рукою. Чи можу я?
Пост буде коротким. 5 ФОТ. Я не бачив камери останнім часом.
Питання, що піднялися в нашій команді, тому ми пишумо пиво після робочого дня, якось непродуктивний? Що можна робити після відновлення роботи тіла в ВАЗ 2114 і в процесі передачі TOYOTA CARIB в поліуретан? Чи можна очистити старі компакти TAZIK? Це не кошерний щит, щоб їздити навколо. Так давайте це.
1,1 км ТАЗ чекає крило.
Диски Це не компакт-диски, це сором'язливі ... ви повинні зробити щось про це? Де наша піскоструминка, болгарка з чистою металевою щіткою дроту? Я хотів би розкачати їх.
В час і літр пива... О, подивіться, вони метал, прямо?
р.
Чи заливають будь-кого пива? В той час як я прокладаю так, що це вже піноутворення.
Добре, в обробці - фарба + полір. Придбання на потреби команди дрібно!
Всі Допускається забір.
Джерело:
Пост буде коротким. 5 ФОТ. Я не бачив камери останнім часом.
Питання, що піднялися в нашій команді, тому ми пишумо пиво після робочого дня, якось непродуктивний? Що можна робити після відновлення роботи тіла в ВАЗ 2114 і в процесі передачі TOYOTA CARIB в поліуретан? Чи можна очистити старі компакти TAZIK? Це не кошерний щит, щоб їздити навколо. Так давайте це.
1,1 км ТАЗ чекає крило.
Диски Це не компакт-диски, це сором'язливі ... ви повинні зробити щось про це? Де наша піскоструминка, болгарка з чистою металевою щіткою дроту? Я хотів би розкачати їх.
В час і літр пива... О, подивіться, вони метал, прямо?
р.
Чи заливають будь-кого пива? В той час як я прокладаю так, що це вже піноутворення.
Добре, в обробці - фарба + полір. Придбання на потреби команди дрібно!
Всі Допускається забір.
Джерело: