Сухі раціони російської армії (27 фото)

Не так давно я прийшов в індивідуальну дієту, варіант No 2, який я пропоную вашій увазі.

3250Р. 3700Р.

Я спробував майже все себе, тому смак об'єктивний. Тут приходить ароматний підсилювач.

Сухий склад:

Кошик

Відкрито.

опис тепліше

До речі, туш, не за ГОСТом, але за ТУ
Сухі раціони російської армії (27 фото) р.

Ключниця, легко відкрити. Холодні смаки люблять ... холодний щит, і коли він прогрівається, був шматок справжнього м'яса і желе в банці. Ще одна Гостовська буде ревнощим. Добре, добре.

До речі, щоб завершити картину, всі консервовані продукти я прогріваю на портативному нагрівачі з сухим паливом, а не на деяких електричних плитах.

М'ясо та овочі

Відкрите м'ясо з овочами в відкритті. Смак вище всіх похвал, непарно достатньо, хоча б консервований, це буде здаватися.

До речі, перший раз він прогрівав, не замислювався про видалення етикетки, майже згорнув квартиру.

яловичина і рисова каша.

Шукаю, як синиця, смаки, як холодний сит, АЛЕ!!! коли він зігрівся (посередньо чекаю)
160636

Овочевий ікр. Не існує відкритого фото, на жаль, але ікра смачно, нагадує домашній сквош, товстий, і є смак куріння. Гаразд, п'ять для ікра.

Гепатичний паштет з маслом.

Непристойно, торф схожий на кат, нічого особливого. Але моя дружина зробила.

Сіль, чорний перець, серветки. Ложки з товстої пластики, нормальні, не згинаються. Вони їдуть їх на краще.

Інструкція про те, як лущити

Напкіни, Комплівіт (смак, цукор (солодкий) та комплект для знезараження води. Я не використовую його ще, я поставив його в мій автомобіль. Товарів у наявності: 5

Адаптон, пиломатеріали, кава, сірки. Адаптон - це чай, в якому переведені цукру і лимонна кислота. Хороший як енергетичний хлопець. Я бачив сливу, нічого не сподобалося. До гірших часів кава є тьмяним G, це кавовий напій, не кава.

Галети, шоколадна паста, чай травський, молочний напій. Я не можу сказати нічого про напій, це в холодильнику, і я не хочу його пити. Чай звичайний, травень, слово. Вона зрізала шоколадну пасту, - сказав він був смачним і натуральним. У галети були висушені, АЛЕ!!! З того, як я не фанат галерей на всіх, я любила висушені, хрустка як тріщини !!!

Я хотів би показати вам цей вид хліба.

Не приїжджаємо в suhpay, як вони роблять на літаках. Це просто приємно. Це смішний.

Нарізані.