Модна краса Винограда

Принесіть мене до виноградника сьогодні. Зазвичай я не похилого або ходача в тих частинах без необхідності, але мені довелося. І ось я йду в двір Наталії Ужви, 10, і є така краса:

І, характерно, нічого не занепаданого такого позитиву. Доріжки розбиті в бризку, спортивний майданчик, видимий на фоні в абсолютно невибагливому стані, і тут це оазис. Я припинив дивитися і фотографії, а потім автор цієї альпійської гірки прийшов:

516148
Його ім'я - Везерський Володимир Леонідович і живе в в в'їзді навпроти цього маленького шедевра. Поговорили трохи. Він попросив, якщо він був самотнім у приведенні краси або з помічниками. Він загрожував свою руку, що допомогло там. «Ми могли б допомогло платити за воду, або ми можемо поливати метр, з квітами, і я можу це зробити самостійно. Використовуються.

І я не хочу бути дуже розумним, але дійсно - почати з себе, зробити свою красу в середині осені - і це дуже багато. Ви повинні бачити, як сусіди вітають його. Я не пам'ятаю, що багато.
Дякую, Дядько Вова (можна про повне лікування) Як кажуть зараз, ви зробили мій день.