Американський рибалок спійманий акула вагою 365 кг

Американський рибалок спійманий акула вагою 365 кг

Американський рибалець з міста Мілтон, Флорида, спійманий ako basking aark. Довжина морського хижака становить 3,35 метрів, а вага склала 365 кг. Ця акула може бути найбільшою рибою, яка виловила з берега. Займав 29-річну Джой Polk годину, щоб витягнути рибу.Американський рибалок спійманий акула вагою 365 кг

Joey Polk, рибальство: Вже в той час, коли гакнув, цей акум все-таки переїжджає приблизно на 95 км на годину. Я був риболовлю, бо я був малюком, і я знав рибу. Але я ніколи не очікував, що це так великий." Американський рибалок спійманий акула вагою 365 кг

Перед тим як їхати, акум вдалося натягнути більше 820 метрів волосіні. Полк сказав, що він, як правило, дозволяє акумувати в воду, але риба погано поранена і не вдалося купатися, тому він взяв його з ним і покрили рибу до 200 своїх сусідів. Зауважте, що попередній запис акула вагою 306 кг у 2003 році спійманий корушиною Полк, повідомляє ITAR-TASS. Полк сам половив найбільший в світі тигровий акум вагою 430 кг у 2009 році, але зробив так з човна, не з берега.

Джерело: www.ntv.ru/novosti/922576/