660
Як я побудував кішка будинок, у мене є мами
Один теплий літній вечір, синьо-блодний Briton був придбаний в кішка-шоу:
р.
З тих пір, як він не мав будинку, він мав спати в різних місцях.
В пральній машині ...
На дивані майстра:
р.
У туалеті.
Природно, таке життя пригнічує кота. Він почав їсти валеріану.
Лак бродиться сметаною
Отримати будинок
курча
Закупи хостинг »
Він вирішив побудувати свій будинок. За подякою в будівельному магазині були взяті ескізи, картонні труби з лінолеуму, 2 шт. ДСП були привезені з гаража, сизельний трос, синтепон і штучне хутро.
Так як мотузка змащена маслом, було прийнято рішення промивати її в пральній машині і висушити її на балконі. Процес управління замовником:
Полийте деталі, позначте хутро для шкіри:
Визначаємо місця установки стовпів і закріплюємо кути шурупами:
Встановити перший стовп (процес намотування не знімається, це, мабуть, найбільш трудомісткий)
У перший день вирішив, що досить було достатньо.
Клієнт втомився.
Продовжити роботу наступного дня. У зв'язку з тісними термінами доставки об'єкта, немає часу на фотографію, можна зняти тільки стадію установки будинку:
Попереднє прийняття об’єкту
Після захоплення декількох днів виступаючими кутами і шурупами, вони вирішили принести те, що вони почали розуміти і пришити манжети з білого хутра, які витягувалися на стовпах.
Р.
Клієнт був досить радий:
Відзначимо, що доставка об'єкта, як очікується, від valerian:
Усього: вартість близько 2000 рублів за хутро, кути і мотузку, забиті пальці, щаслива кішка і цілі меблі.
Я зробив.
Джерело: рибальська сітка
р.
З тих пір, як він не мав будинку, він мав спати в різних місцях.
В пральній машині ...
На дивані майстра:
р.
У туалеті.
Природно, таке життя пригнічує кота. Він почав їсти валеріану.
Лак бродиться сметаною
Отримати будинок
курча
Закупи хостинг »
Він вирішив побудувати свій будинок. За подякою в будівельному магазині були взяті ескізи, картонні труби з лінолеуму, 2 шт. ДСП були привезені з гаража, сизельний трос, синтепон і штучне хутро.
Так як мотузка змащена маслом, було прийнято рішення промивати її в пральній машині і висушити її на балконі. Процес управління замовником:
Полийте деталі, позначте хутро для шкіри:
Визначаємо місця установки стовпів і закріплюємо кути шурупами:
Встановити перший стовп (процес намотування не знімається, це, мабуть, найбільш трудомісткий)
У перший день вирішив, що досить було достатньо.
Клієнт втомився.
Продовжити роботу наступного дня. У зв'язку з тісними термінами доставки об'єкта, немає часу на фотографію, можна зняти тільки стадію установки будинку:
Попереднє прийняття об’єкту
Після захоплення декількох днів виступаючими кутами і шурупами, вони вирішили принести те, що вони почали розуміти і пришити манжети з білого хутра, які витягувалися на стовпах.
Р.
Клієнт був досить радий:
Відзначимо, що доставка об'єкта, як очікується, від valerian:
Усього: вартість близько 2000 рублів за хутро, кути і мотузку, забиті пальці, щаслива кішка і цілі меблі.
Я зробив.
Джерело: рибальська сітка