Як зняті на першому, або всі психіки є charlatans.

Але головна родзинка вечора була участь у передачі п'яти психіки (далі – charlatans), які повинні визначити, які з двох учасників залежать від стільникового телефону і що не робить. Погані люди, які зараз потребують реабілітації, так само як і решта групи. Але все в порядку.
Після перегляду шоу, в якому він повинен брати участь, він не соромився писати виробникам, які він ніколи не бачив найбільшого шату в житті. Я попросив приїхати, але я не відмовлявся, це було цікаво поговорити з charlatans.
На цьому етапі варто перервати історію і відразу показати, що було відредаговано з 9-годинного кіноканалу:

826613

І ось що я можу розповісти вам як «скаржник мегаполісу», який, за увагу творців, живе в маленькому дачному містечку. Якщо ви думали, що це був різак і я був універсальним злом, ви були праві. Прийміть це кінчик айсберга. Там, за лаштунками, була така екстраваганза обману, неприпустимо, іржі і тяжіння, що я все ще відчував.
Спочатку зйомку потрібно було розпочати о 12:00, але за останні хвилини вони були перенесені до 16:30. Продюсер запросив мене взяти двох друзів з ним, перспективним, що він буде більше о 21:00. Дружини мали прокоментувати взаємодії charlatans з собою.
В результаті люди, які витратили свій робочий день в цьому пеклі, просто вирішили не кіно. У комплекті раптово виявилося, що камери (головне знімальне обладнання) не можуть синхронізуватися з телевізорами, які повинні сидіти за. Телеканал Один!
Але це буде пізніше, і в той час як ми були в великому настрої пішли на телецентр Останкіно. Ми не були пізніми, тому що на вогні були. І ми не пізно. Ми можемо говорити про те, що навіть якщо не визначено зону зйомки в студії. Лі? Приїжджайте до Каналу. Звісно, стрільба розпочалася через 2 години. Ох, що прозорий конвеєр першого каналу.
Але це був час для прогулянки. Що ви думаєте, що Ostankino TV центр виглядає як всередині? Станція:

3101109

В одній точці ми назвали в словах «5-хвилинна готовність, де ви йдете?» і після того, як тільки сорока хвилин почалася зйомки. На жаль, на суді не було ляпасу, і героям довелося клаптувати руки. Але це не просто клацання, яка була відсутня на комплекті. Зроблено поспішати, екіпаж забув директора! (Я не знаю, як виділити це слово більш сильно) Команда автовиробників, операторів та сценаристів. Телеканал Один!
Природно, відсутність головної особи на сайті приносило тимчасові спотворення та інші проблеми. Перерва між сценаріями може йти до 60 хвилин! Може бути сцени, необхідні деякі препарати? Про нас В цілому, нічого не було потрібно, можна було зняти без перерв і звільнити всіх о 21:00, як обіцяє. Але це Канал Один. Організатори повністю розголошують кожного учасника процесу, з якого було 30 осіб. Чому значення часу людей? Нехай всі сидять до одного ранку.
Але Бог з ним, без режисера і не може бути іншим. Безтурботне ставлення просто переповнено набором.
Я повинен визнати, що коли моя студія зробила це, вона відчувала, як ми не робили це професійно. Бог, я був невірним. Я не буду говорити про такі очевидні речі, як чіткий контур поточного процесу. Студія просто знімає 10 разів швидше, це не точка.
Я скажу вам щось інше. На нашому наборі, кожен був в'ялений і п'яний. Фахівці мали можливість відпочити по черзі. На сайті завжди була окрема особа, яка зробила впевненість у собі. Так, ми пішли додому іноді вночі, але не за одну годину димові перерви. Бажання зробити продукт ще краще тримати нас на живому. Після будь-якого з наших пагонів люди відчували евфоричну роботу разом. На шляху, кожен завжди посміхався і прогуляє один одному.
За 9 годин зйомки на першому каналі, незважаючи на дику затримку, ніхто не пропонував навіть воду. Немає гостей, немає екіпажу. Ні. Поступово набір перетворився в підгузник, в якому сердитися люди змащуються. Зберігати замовлення не сталося нікому. Телеканал Один!
В цілому, аура «професіоналізму» обробляє весь центр Останкіно:

Але повернемося до теми самого шоу. Не думайте, що психіка не існує, і це телебачення. А не телебачення, ні психіки готові до участі у програмі. Чоловік, який не соромився сказати правду, був у дикому. Не знаю, що робити.
Я з радістю розповіли, що вони були charlatans. На підставі простих психологічних методів (я розповім про них нижче), на інформації, яка витікає з кінокомісією, і на повну родючість всіх учасників цього процесу.
Заради експерименту мої друзі досягали психіки сидячи в секреті закритої площі (кафе в залі на першому поверсі) і заливають їх дезі, які вони використовували з задоволенням. Я не маю зусиль, що це, на всіх. Я не зупинився. Продовжуємо його формально, для кліща.
Це розмова, яку я мав з одного з charlatans (Maya) під час зйомок:
Мені: По-перше, ви отримуєте інформацію?
Ш: Добре, ви будете самі поважати.
до
Ммм. Порогати їх? Питання та відповіді Не слідуйте за своєю мовою.
Але, і знімальна комісія, і психічна мати одяг, що ніхто не витікає. І найголовніше, ви розповідаєте групу людей, "У використанні інформації з перших ліній пошукового двигуна, щоб попросити своє ім'я," і обов'язково буде людина в натовпі, який говорить: "Це наступ, це ярмарок тут!" і рум'яни відразу після цього. І можна побачити, що різні психіки об'єднують різні члени групи. Телеканал Один!
Що маленька річ. Чарлатани зазвичай в charlatan clubs і перший учасник витікає інформацію, отриману під час зйомок колегам, які знаходяться поруч. Тому перша жінка (перша продемонструвала ще один charlatan) була найяскравіше.

-img9---

Звісно, я не соромлюся гасити ці клоуни. Тепер я говорю про знімальний екіпаж і про одягнені халатани. Я дуже здивував, що звіт не зробив мене виглядати ментально. Справа в тому, що 99% зрізали і залишили тільки підступи, де я вже почав думати через цю статтю в першій годині ночі, не страшно. Більшість часу я був там посміхаючим, сміхаючим, стеблуванням психіки і знімачою групою. Він буде любити, щоб транслювати його.

-img10----

Звісно, я не соромлюся гасити ці клоуни. Тепер я говорю про знімальний екіпаж і про одягнені халатани. Я дуже здивував, що звіт не зробив мене виглядати ментально. Справа в тому, що 99% зрізали і залишили тільки підступи, де я вже почав думати через цю статтю в першій годині ночі, не страшно. Більшість часу я був там посміхаючим, сміхаючим, стеблуванням психіки і знімачою групою. Він буде любити, щоб транслювати його.

-img11----

Мій улюблений бантер на charlatans це дати дезі (тобто, кожен навколо мене, включаючи charlatans, знає, що я лежаю в даний момент, але вони не можуть робити нічого про це без горіння себе):
Ш: Що таке ім'я?
Мені: Віктор.
С: Віктор. Віктор... Доброго дня!
Інше S: Я відчуваю сильний удар до спини, ріжучий, скляний ... Це право там.
Мені: Немає нічого подібного.
Інше S: Як ніщо?
І так далі. Наприкінці, я був просто вирвав виробники: «Невідсотні, є скептики, і є холостки. й
Я не граю на камері – вони не турбували. Звісно, я не отримав ніякої подяки за день, проведений моїми друзями. На їх думку, зателефонуйте мені притулок. Ух, Канал Один, можливо, ми повинні платити більше податків. Чи відсутні державні субсидії?
Хоча близнючки дівчата (одна з яких брали участь у програмі) приглушені charlatans навіть Cooler. Після того, як один з них зірвав на своїй сцені, сестра героїні зловила його в коридорі і попросила щось більше, щоб додати про своє життя і долі. Площі психіки, які подаються в деталях, не зауважити, що перед ними зовсім інша людина. Як ви бачите, це дуже легко довести, що всі ці люди є брехні.
Незважаючи на це, вони є відмінними психологами. На додаток до читання книг про вплив і децепцію, вони також навчаються в центрах, до яких вони кріпляться. Але я не пощастило з ними, я читаю всі ці книги теж. Просто захистити себе від цих хлопців. Давайте подивимося на трюки, які я помітив під час шоу:
1,1 км Атрибут.
Добре, це просто, чим більше підтримують елементи, тим яскравіше шоу. Чим яскравіше шоу, тим сильніше емоції від дії. Чим сильніше емоції, тим простіше вірити. Не дивно, що найяскравіше враження було зроблено за допомогою charlatan з максимальною кількістю різних підручних засобів.
2. Алегорія.
Цікаво. Якщо глядач бачить, що charlatan говорить про правильні речі, так як якщо не розуміючи себе, то вірити в його слова набагато сильніше, ніж якщо він пішов прямо і сказав: «Це ще одна чорна коробка в чорному ящику, і є яйце в ній, в яйце голка, і в голці заєць.» Господи, «Що робити з 1987 року», замість того, щоб сказати, «За телефон», вони роблять магію в свідомості аудиторії.
3. У Визначення психотипу людини.
Пила я визначила найпростіше: екстренер/інтроверт. «Дуже, це реальний інтроверт». Не складно визначити психотип, але переваги цієї інформації для charlatans величезні.
Якщо людина є інтровертом, то можна сказати йому, що він єдиний, що він захистив себе від світу, але його серце є своєрідним. Якщо ви є екстреним, ви можете сказати, що кожен звіряє, що він занадто надійний. Кожен психотип має власний набір комплексів, універсальних для всіх. Підібравши успішні умови і активно робіть його своїми руками, ви можете переконувати глядача, що charlatan дійсно виглядає в дуже душі.
І після цього він може говорити про будь-яку нецензію. Чоловік отримав необхідний доказ.
4. Інтимізація і плащі.
Якщо глядач вважає, що charlatan має надпотужність або ні. Визначивши це, charlatan вибирає одну з тактики, щоб посилити ефект: билінг або плащі.
По-перше, я був плащим, я підозрю, що це основний тактик для скептиків. І я буду жити більше сотні років, і в бізнесі я буду приголомшливі результати, і мій третій погляд відкритий, і чакраса світиться як святого, і аура трьох ліктів, і духовна влада нігтів може бути забитий.
Але спробували і залякалися. Я навіть не збираюся говорити про кури, нудний. А замість того, я розповім про останні charlatan, щоб вийти. Ви знаєте, завжди хтось, хто говорить про це все правильно. Він почав говорити: «Чи люди з Бога, і є люди з девіла». Він сказав: «Ні, девіл далеко від вас. й
Так є Бог, Девіл і І, Універсальний
Він не зрозумів, що я ніколи не був наданий кращим компліментом. А потім він додав, що я створив світ, змащуючи це враження.

-img12---

5. Умань Вплив шоку, спробував гіпноз.
У той же charlatan він працював над цією технологією, навіть вибиваючи мене з доріжки. Якщо через кілька хвилин збивають над вухо металевої частоти, а потім збивають в вухо з силою, то людина викидається протягом 5 хвилин в стані удару. У цей період відкрито зовнішній вплив.
Так, за 10 хвилин я не з'ясував, як він знав ім'я батька дівчини, яка сидить поруч з ним. А коли вони прийшли до мене, то сказав: «Ой, він, він!» Я не можу зрозуміти, що він хотів від мене. Коли я зрозуміла, що достатньо знати ім'я чоловіка, щоб дізнатися ім'я батька, я став дуже сором'язливим. Дуже.
Це як ударні роботи, які є елементом гіпнозу. Я підозрю, що є більш ефективні способи впливу.
6. Жнівень Використання інтернету.
До програми я вирішив ввести ім'я в пошукові системи і соцмережі для перевірки того, що інформація виходить спочатку. І, oh, диво, це була інформація, що одна з психіки поділилася. Але чекайте! Як прийти, вони не витікають нічого? Дивитися, нічого не сказати, мабуть, вони мають прямий зв'язок з Інтернетом через простір.
7. Про нас Вони вірять у власні здібності.
Коли чоловік лежить, він починає вірити його брехні. І ці люди лежали протягом десятиліть. І віра в себе відчувається і ламається самим. Нерідко це самотній достатньо для незліченних людей, щоб здійснити останні гроші до них.
Це його. Звичайно, є багато інших прийомів, але це не важливо. Важливо, щоб вони, крім знань, мають спільний досвід сприйняття. Не дивлячись на досвід звичайної людини, щоб дізнатися цей прийом.
Спілкування з такими людьми завжди повинна мати на увазі фразу, що я поставив в епоху до цієї статті.

-img13---

«Чому ви йдете там, так смарт?» Зрозуміло заздалегідь, що буде пропаш. Шановний винахідливий зчитувач, стріляти мене, якщо я починаю рефлексію, щоб піти, де це може бути весело і цікаво.
Дуже задоволений! Але чому я не вдячний за їзду і шату? Існує три причини:
Я був змушений брехати, щоб підтримати погляд партії, що психіки існують. Я алергію лежати. І намагатися, через мене, щоб рекламувати charlatans, я навіть готовий вбити.
З повагою, Вони просто сіли на набір на 9 годин, вони не були веселими, на відміну від мене.
Психіка є ворогами. Прихильники за межі, вони часто позбавляють людей останнього шансу на виявлення ситуації розумними засобами. Це люди, які здатні отримувати прибуток від будь-якої складності. Вони не хвилюють, що їх клієнти можуть перетягнути свої життя протягом багатьох років. Після того, як вони, нездатні люди, обіцяють доставку, і не просто обіцяли, але при прийомі і психологічних техніках переконані в магії: «Злиття грошей, очікування. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але всі вони подбають про це гроші, і вони роблять все для нього. Чи є люди гірше цих charlatans? Почати! Це ті, хто покаже їх по всій країні на Каналі One, даючи свої суперсилії з їх мовленнями. Знайте, що немає можливостей.
Невинні, скажуть: «Я прийшов тут, щоб побачити, чи можна зрозуміти, чи можна використовувати мобільний телефон або ні. й
- Я тут, щоб побачити, якщо люди, які називають себе психічними...
Незаймана, чому ви придбаєте мене? Я в будь-якому місці.

-img14---

Ось як працює Канал. Деякі charlatans стріляти інші charlatans. І все це з дуже серйозними обличчями. Кожен учасник приймає правила гри знежирення.
Насправді, я не виключаю, що мій мутований тіло, після цієї статті, буде знайдений в кисті протягом тижня. Це може закрити професійний шлях не тільки авторам програми (які потрібні такі холики?). Якось так сталося, що в інтернеті мало інформації, що говорить про те, що всі ці костюми на телевізорі є лірицями, що природно сприяє припливу незліченних людей в charlatan центри. Інформація, яка доступна для того, щоб деякі charlatans були застави та інші.
Зараз в цій статті. Як розвивається ситуація не знаю. Але це те, що я не маю витрачати більше часу, щоб переконувати когось, хто вже був гвинтом. Досить просто перекинути посилання на цей текст.
П. С.
Переглянути вікно. Тут, через твердість скла, виглядає на вас в 21 столітті, де технологія перенабрала всі психічні і нементальні примітивні поняття магії. Всі ці психіки, саркери, майстри - charlatans, навіть за другий не сумнівається про це. Це крихітні сумніви, які вони використовують, щоб заробити гроші від ваших неприємностей.
Після всієї цієї історії я тільки шкодую, що я не можу позбутися від думок першого каналу. І вони звучать як перші лінії пісні «Нізуйте MC - з вікна».

-img15---

Джерело: habrahabr.ru