Брудна Брюссель

609175

Гарбаж всюди.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

В середині дороги.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Людина закріплює свій автомобіль в горі сміття, і це традиція, щоб закопувати в сміття.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Світильники трафіку в Брюсселі - це все з овальним knob.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Червоний для циклістів.

Брудна Брюссель

Я був щасливий двічі на цьому трафіку. Коли я починав знімки його, бельгійці розірвав і починав я на мові я не розумію. Не розуміючи англійську. Повідомляйте англійську на мої вироки, вона зберігалась у власній мові. А потім приєдналася до іншої бельгії, так само, як ганчірка і тиснення. Єдине, що я знала з усього, що вони знаходилися, що вони збираються називати поліцію. Я надіслав їх наю в рідній Росії, так як вони вже дратували мене, і вони не розуміли англійську.
Ви не можете фотографії світлофорів у Бельгії.

Брудна Брюссель р.

Що Бельгійка. Далі до цієї божевільної жінки ви можете побачити світлофора і лічильник.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Це дивна особливість торгівлі. Тут є віддалена вітрина, де овочі та фрукти стоять, але там немає продавця. Ми повинні йти в магазин.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Кожен магазин повинен мати якийсь знак ідентифікації.

Брудна Брюссель

Знак стоматології – зуб з трьома коренями.

Брудна Брюссель р.

Поштова скринька.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Поштова скринька знаходиться в будинку.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Парковка машини. Працює з сонця і виглядає нерозумним.

Брудна Брюссель

Місце, де тільки парк таксі.

Брудна Брюссель Габаритний зображення

Урнс. Але вони порожні, традиція бельгій, що вимовляється фотографіями вище, кидаючи сміття на вулиці.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

1 999 р.

Брудна Брюссель р.

Брудна Брюссель

Обмежені ділянки фарбуються на асфальті. Велику помилку - не тягнути і подивитися знак, намальований таким чином, неможливо.

204697

Намальовано слово «автобус» та знак «біцикліст».

Брудна Брюссель , Україна

Лантерн поле. Тексти пісень, а це означає: Як це виглядає, я думав, що він був виконаний своїми руками.

Брудна Брюссель Р

Маркування станції поліції. Ліхтарі з словами «поліція» в старовинному стилі майже люблять в США.

Брудна Брюссель

Хлопчика. Ви розумієте, що PR в житті вирішує все. Цей п'ятий хлопчик 30-40 сантиметрів стоїть в тісному куті і подається невеликою хитрістю на пасерах-by. Вони також кладуть шланг у ас.

Брудна Брюссель

Гарбаж бункерів.

Брудна Брюссель

Вивіски для комунальних послуг застосовуються до асфальту.

Брудна Брюссель

urn для сигарет

Брудна Брюссель

Чистий сміття в туристичній частині.

Брудна Брюссель

Транспортне світло в туристичній частині міста.

Брудна Брюссель

Лаундрі.

Брудна Брюссель

Точки.

Брудна Брюссель

Підпишіться на розсилку.

Брудна Брюссель

Хтось евакуйований за порушення. Вийшов вантажний автомобіль, він намагався розбити двері.

Брудна Брюссель

Ви можете часто побачити цей знак у більшості бельгійських магазинів. А якщо ви платите карткою, сума повинна бути більше 17 євро.

Брудна Брюссель

Резервуар для спеціалізованих відходів. Він виглядає неглибоко.

Брудна Брюссель

Найбільший сюрприз після сміття на дорогах є туалетом. Так що ви розумієте всю картину того, що відбувається, туалет стоїть на вулиці на перехрестях дороги і пішохідної частини. Ви стояти там, і кожен бачить його.

Брудна Брюссель

Брудна Брюссель

Вимкнено парковку. Плетені і пофарбовані сині.

Брудна Брюссель

Міська економія захищена обрамленням її на боках і у висоту з залізними трубами. Для запобігання п'яти бельгій від розбиття його обладнання.

Брудна Брюссель

Джерело: evgeniykoval.livejournal.com