Огляд сухого раціону російської армії

Я спробував майже все себе, тому смак об'єктивний.

Сухий склад:

Кошик

Відкрито.

опис тепліше

До речі, туш, не за ГОСТом, але за ТУ

Ключниця, легко відкрити. Холодні смаки люблять ... холодний щит, і коли він прогрівається, був шматок справжнього м'яса і желе в банці. Інший гість буде ревнощим. Смачні, короткі.

До речі, для повноти картини я прогрівав всю консервовану їжу на портативному нагрівачі з сухим паливом, а не на деяких електричних плитах.

М'ясо та овочі

Відкрите м'ясо з овочами в відкритті. Смак вище всякої похвали, непарно достатньо, хоча б консервований, це буде здаватися.

До речі, перший раз він прогрівав, я не думав, щоб видалити етикетку, майже спалений квартиру.

яловичина і рисова каша.

Огляд сухого раціону російської армії р.

Шукаю, як рапс, смаки, як холодний сит, АЛЕ!!! коли він зігрівся (посередньо чекаю)

Огляд сухого раціону російської армії , Україна

Овочевий ікр. Не існує відкритого фото, на жаль, але ікра смачно, нагадує домашній сквош, товстий, і є смак куріння. Гаразд, п'ять для ікра.

Гепатична паста з вершковим маслом.

По-перше, папа, як кат, нічого особливого. Але моя дружина зробила.

Сіль, чорний перець, серветки. Ложки з товстої пластики, нормальні, не згинаються. Вони їсти їх краще.

Інструкція про те, як гулятися

Напкіни, Комплівіт (смак, цукор (солодкий) та комплект для знезараження води. Я ще не використовую, я кладаю його в перший комплект. Товарів у наявності: 5

Огляд сухого раціону російської армії р.

Адаптон, пиломатеріали, кава, сірки. Адаптон - це чай, в якому переведені цукру і лимонна кислота. Хороший як енергетичний хлопець. Я бачив сливу, нічого не сподобалося. До гірших часів кава є тьмяним G, це кавовий напій, не кава.

Галети, шоколадна паста, чай травський, молочний напій. Я не можу сказати нічого про напій, але це в холодильнику, і я не хочу його пити. Чай звичайний, травень, слово. Вона зрізала шоколадну пасту, - сказав він смачним і натуральним. У галети були висушені, АЛЕ!!! З того, як я не фанат галерей на всіх, я любила висушені, хрустка як тріщини !!!

Джерело: MAXIMUS1981

-img24---

Джерело: рибальська сітка