с. Донбасське

Я мав можливість провести кілька годин в звичайному селі Донбас. Олександро-Каліново, розташований біля Костянтинівки.
Я мав фото з мною. В той час, як хлопці, які я пішов з, я ходив на пилоподібні дороги країни і взяв трохи картину. Я розумію, що пост не п'ятий, але я все одно хочу поділитися неполітичними фотографіями з життя безповороту.

Вид з пагорба - сільська дорога. Село тихе і мирне, хоча більшість юнаків на обов’язковому місці в декількох десятках кілометрів. На вулицях практично немає людей. Кожен зайнятий.

Ось 20 фото.

2,2 км Вид з того ж пагорба - природа цвіте і rampages.

3. У Просто картина трави з відтінками церкви.
Я розповідаю вам про це пізніше, це досить цікава історія.

Р

4. У А ось ми ходимо до самих цікавих - до тварин. Для мене в центральному центрі міста - так само незвично.

5. Умань Якщо він не чарівний?

6. Жнівень Ще один телят, але деякі інші породи. Також досить.

754050 р.

7. Про нас І з цього кута булька навіть виглядає як Bambi.

8. Всі Це останнє слово, чесно! Немає більше...

9...because geese початок!

10. Я гуся! Що робити?

11. Ці птахи чудово підходять в природній формі і в духовці.

12. Вони кажуть "ха-ха-ха" і вони рубають з розбитою маком, але я знаю, що в серці ці птахи просто носини.

519069

13.00 р. Тринадцятий фото схожий на десятку, але з замочкою вправо. Госу спробував так важко, так важко - давайте йому Яп Мінуте Слави! :

14. Редюме горіння. У цей час жахи мають селекційний сезон, і багато хто загине в полум'ях під час сексу.

15.00 р. Батталіон шин.
Птахи вільно ходять на вулиці, ніхто не дивиться. Місцеві жителі не знають ніхто.

16.00 р. Тут знаходиться церква. І обіцяний сюжет.
Коротко: стара церква в Олександро-Каліново знаходиться в колишньому поміському будинку. Після того, як Донецький бізнесмен поїхав у хороший джип, прийшов в, кладуть свічку, і сказав: якщо Бог дає йому дитину, він обов'язково зробить щось добре для храму. У бізнесмену було все: влада, гроші, але не було дітей.
Як ви здогадували, через місяць його дружини сказали: «Денс, тато, є дві смуги на тесті!»
Чоловік зберіг своє слово: він прийшов до місцевого батька, батько Володимир, і запропонував спонсорувати будівництво нової церкви, з куполами і відповідно до всіх правил.
За роки, що ви бачите на фото з'явилася. І всі кризки бізнесмена збереглися відносно легко.

Р

17.00 р. Незабаром місцевий цвинтар є ідеальним замовленням.
На фото: сільський сад або відпочинок після чищення, або пам'ятає відкат...

18 років Ще один загальний план когось «fazenda»

19.00 р. Мальовничі залишки паркану. Я просто не міг це зробити :

20. Сонце було встановлено і я мав повернутися додому.
Людина, після пари годин, проведених в с., душа так добре. Хочу купити будинок тут і забити всі люки. Тим не менш, що все звідси не виглядає як з вікна багатоповерхового будинку.
Спасибі всім за вашу увагу, поцілунки, голодування!

Джерело: