Бізнес поїздка в Волгоград

Найпопулярніші фотографії та не багато коментарів!

У вас буде 31 фото.

Підйомна станція ...

Красивий!

29 грудня 2013 р. о 12:45 (МСК) вибух стався в будівлі Волгоградського залізничного вокзалу на вході в зону перевірки. За попередніми підрахунками, в еквіваленті 10 кг у TNT була не менше 10 кг. вибух був другим з трьох терористів в Волгограді 2013 року.
14 осіб загинув на сцені. Серед них є два підлітки, офіцер поліції та два співробітники російських залізниць, які працювали на контрольному обладнанні.
Медична допомога була необхідна для 49 жертв. Два з них відмовлялися госпіталізації, п'ять отримують амбулаторне лікування, 34 люди госпіталізовані. ?

Станція квадратна і дуже красива станція!

Недалеко від станції, якщо я не помилився пожежної колонки!
У 1897 році на Волгограді була побудована пожежна вежа. Під час Жовтневої революції пожежна вежа була головним оглядовим майданчиком, який знаходився з містом.

Я не знаю...

Цікаве рішення...

вона.

Немає коментарів.

Мати
Робота скульптора Є. В. Вучеця та інженера Н. В. Нікітіна – це багатометрова фігура жінки, яка ступила вперед з піднятим мечем. Студентка є алегоричною образом материка, викликаючи її синів боротися з ворогом. У художньому розумінні статуя є сучасною інтерпретацією образу древніх богів перемоги Ніка, які закликають її синів і дочок боротися з ворогом, продовжити подальший наступ.

15 жовтня 1967 р. було завершено будівництво пам’ятника. Скульптура на момент її створення стала найвищою статуї світу. Реставраційні роботи над головним пам'ятником пам'ятника-об'єму були проведені двічі: в 1972 і 1986 рр., зокрема, в 1972 р. меч був замінений.

Згідно з різними джерелами, прототип скульптури був: Пешкова Анастасія Антонівна[1] (кінець Барнаулської педагогічної школи в 1953 р.) [2], Валентина Ізотова[2], Катерина Гребнєва[4]. Також вважається, що статуя була модельна як фігура «Марселіаїз» на тріумфальну арку в Парижі, а позу статуї надихнула статуя Ніке Самотроза. ?

вона.

На підніжжя пам'ятника.

Церква не далеко від Матері.

Подається згідно з вічний вогонь.

Ось я не розумію, чи був бійець, або відверта вода ... можливо, хто знає ...

...

...

Походимо.

І це не весь малюнок, шкода.

Тримати.

Анноблінг, лізинг!

Загальний вигляд!

Пиття немає води ...

Р

Похід.

Красиві, без слів.

Красиві, без слів.

Люблю місце, дійсно.

І ось хто з грошима може відчувати себе як передній бій!

Чи варто купувати рибу замість їх купівлі?

1 999 р.

Але це те, як в кав'ярні аеропорту Волгограді бачуться Батьківщина!
Я отримав все! Дякую за терпіння!

Джерело: