Як вирізати кокос в 5 хвилин

Письмове написання ручного надихнула історія серця!
Ми вийшли з міста і попросили її купити кокос. Увечері він сідає в магазин і підійшов до будинку, сусід побачив кокос в пакеті просить:
Сусід: "Чи ви свердлите дрилі?"
Я люблю, "Що ти думаєш?"
Сусід: «Мій сон дрилі, потім п'ють соком»
Я сказав: "Як ви відкрили кокос?"
Сусід: "Чи можу я відкрити його знову?" Як? Ми тільки п'яємо сік і відкидаємо його.

Ось де я пам'ятав, як родичі спробували відкрити ось, як вони кинули її в стіну і т.д.
Як відкрити його?

15 зображень.

Це кокос. Твердий і куляний )

І ось інструмент для дії ) Звичайний opener. Похід, трохи іржі!

р.

На початку, звичайно, мій кокос, щоб при видобуванні соку, іноземні предмети не падають. Кокос має чорні крапки – це свої вразливості!

П.С. Не забудьте укласти газету, потім легко приховати сліди автопсії.

Поставте наконечник opener в ці чорні крапки і прокрутіть через opener, щоб вирізати канал до природного кокосового соку!

Отвор готовий, готуємо ємності для соку.

Ось основний терпіння, який заохочується очікуванням - скільки соку вийде. Цього разу я використовував спеціальне скло.

В цей час не дуже пощастило, сік поставився на 60.

Далі, найцікавіші ) Поставте нижній кінчик отворювача до тієї ж точки, яка була виготовлена для вилучення соку і чіпляючи до скоринки, відірвати її таким же чином, як ми відкриваємо заготовлені три літрові банки )

Перший шматок ) Почати, не крок назад )

3319899

Не знижуючи тиск, переміщаємо по всій поверхні кокоса - до векторного кінця.

3610Р. 4200Р.

Перша половина легко стріляти. Головне не поспішати, робити все акуратно. Для того щоб не зіпсувати зовнішній вигляд занадто багато.

р.

Іноді ви повинні вирізати кокос навпіл, щоб отримати через іншу половину і продовжувати, як це, що я зазвичай робити, але цей час кокос не був настільки сильний і я вирішив триматися.

Кокос готовий, він залишається додавати останній дотик до пробудження сім'ї.

Сліва руки і не приймає ) Доброго ранку родина )

P.S. У мене є все ) Поділіться цікавими способами відкриття кокосу )

Джерело: