Рука-сліпота 1:15: цуценя мініатюра

Добрий день! Я починаю свою історію з тим, що мій чоловік, дивився на моїх пухах, дав мені Дремель на Новий рік. Я все ще опанував набір на власні помилки, адже там практично немає посібників в мережі.
Він ставився до мене, щоб розпиляти ромбокс "кут відьми", щоб начинити всілякі жарти, як шафа з кальмарами, каштанами, плитою, столиком з артефактами, прокрутками і рибками, але пізніше ідея виросла в будинок ляльки 1:15 з кухні відьма.
Я розміщую фотозвіт про виконану роботу.

Ось подарунок від мого чоловіка:

, Україна

Секрет простий - звичайний дерев'яний лінійка може легко перетворюватися в аналогічну стійку. крім лінійки використовується брухт папір. покритий спочатку акриловим лаком. худі. потім морила. виявився таким цікавим ефектом.

шафа для підлоги з відкриваючими дверцятами. Найважче, щоб підійти двері. однакова лінія на підставі. покритий грилем і шкіркою для кращого ефекту.

Руки служать аксесуарами для ювелірних виробів.

Шлях за дверима (Я не знаю, що його викликати) був правильним деталями.

р.

підвісна шафа з однаковою технологією

ангел

Перша технологія (перший лак, потім розчин)

до 1 2 3 4 5+

Тепер запікати. на основі картону. ефект каменю отримав від ... ta-daaam! упаковка з яєць. виріжте "горбки", вставте, покрийте спочатку між каменями з чорним акрилом, потім з легкими штрихами такої ж чорної всю текстуру і зверху пропустіть бронзовий акрил.

посуд виготовляють з полімерної глини, покритої бронзовим акрилом.
Гострий трос подарував більш сільський стиль.

Чоловік приніс старі пластикові кабіни з роботи, і тут ми йдемо!

Невеликий допомагає

Пластикові стружки літати в усіх напрямках, гарячі і цегляні.

Коли всі пилки - клеїмо спочатку на фарбу кисть (розчинні шви для фіксації), а потім на супер клей. Я віддаю перевагу кристалу клейового моменту.

Стіни вкриті спочатку з пальником, потім з губкою з білим акрилом.

Підлога на першому поверсі однакова лінія, покрита морилкою.

підлога другого поверху - картон, покритий акрилом, після чого кракелюровий лак і знову акриловим. в деяких місцях розтріскування типу "старий поверх" отримано на місці монтажу дверей спеціально пропущених ацетонів для ефекту подрібнених підлог.

р.

Я. Я майже забули. Адель активно бере участь

пила

Ми намагаємось на двері.
в самому серці дверцят картону. з двох сторін прикрашений колишньою килимкою для суші і прозорим пластиком, прикрашеним вітражними фарбами (наприклад, крива вийшла. за перший раз я використовую їх)

мелена

Приклеюємо плінтус і все, що. всі ті бамбукові килимки. вікна, використовуючи однакову технологію, як двері - бамбук + прозорий пластик. але без вітражних насолод.

Для фібриляції в суглобах пропускають мідний контур.

Те ж саме яєчна упаковка. між текстурами червоного контуру. в майбутньому буде затемнено, камені самі також прикрашають акрилом.

Як зробити мініатюрні петлі на двері. так, щоб все працює? алюмінієва канапа і нігті від кліпів для кріплення кабелю)

Габаритний зображення

експеримент досягнуто)

Будинок вже переросли меблями.

постіль - палички морозива ... покриті морилкою, і ретельно регульовані; картон для спини ліжка, покритий акрилом; тканина для патчерявих (у придбаних ріжучих для цього прикладного мистецтва, невеликі малюнки успішно знайдені, дуже підходять для мініатюр).

69519534

Ефект ааркаї на підлозі в цьому місці зданий відповідним мені. у вікні комп'ютера. не боїться) штор ... є окрема геморою. Відомо, що така невелика тканина складок не може дати через зрозумілі причини і закони. візьміть зубні шкарпетки і поставте на майбутні штори - один під, другий на, третій під, четвертий на тканині. так, щоб все це не creep, спрей і сухий. voila штори в складку. повісити на мечі, навіть ті ж банки відкриваються.

Нижня підлогова тканина для патчерявого різного кольору, стіл є щільним художнім заземленим картоном і купленим векселем для ніг, покритим м'яким грилем і прикрашеним контуром.

, Україна

Ви можете побачити краще тут.

Двері навісні. Тепер вони відкриті.

кухня. Я не знаю, як вдало кахель на підлозі ... в основному макувальна папір, нарізана на квадрати, приклеєна на аркуші пластика, лакований, шліфований, двічі покритий лаком.

р.

Друга точка

Стеля на кухні не має сенсу ставити. над плитою планується блок батарей. Зараз чекає чоловік, щоб провести електрику в будинок. Канади вже готові (проведення крові, поту і мату ще створили їх). потім запланований гачок з другого поверху з кроками, повною облицюванням, черепицею даху, трубою з відсіком для батарей і вимикачів, піч буде «гарячий вогонь». й

Джерело: