лялька мініатюра

Ось подарунок від мого чоловіка:

доб.

Секрет простий - звичайний дерев'яний лінійка може легко перетворюватися в аналогічну стійку. крім лінійки використовується брухт папір. покритий акриловим лаком. худі. потім морила. виявився таким цікавим ефектом.

р.

шафа для підлоги з відкриваючими дверцятами. Найважче, щоб підійти двері. однакова лінія на підставі. покритий грилем і шкіркою для кращого ефекту.

р.

Руки служать аксесуарами для ювелірних виробів.

Шлях за дверима (Я не знаю, що його викликати) виявився правильною деталлю.

підвісна шафа з однаковою технологією

свінгери

Перша технологія (перший лак, потім молоко)

69780 р.

Тепер запікати. на основі картону. ефект каменю отримав від ... ta-daaam! упаковка з яєць. виріжте "горбки", вставте, покрийте спочатку між каменями з чорною акрою, потім легкими штрихами такої ж чорної всієї текстури і зверху пропустіть бронзовий акрил.

посуд виготовляють з полімерної глини, покритої бронзовим акрилом.
Гострий трос подарував більш сільському стилю.

Чоловік приніс старі пластикові кабіни з роботи, і тут ми йдемо!

Невелика добірка

Пластикові стружки літати в усіх напрямках, гарячі і цегляні.

р.

Коли всі пилки - клеїмо спочатку на фарбу кисть (як закріпити шви), а потім на супер клей. Я віддаю перевагу кристалу клейового моменту.

Стіни спочатку вкриті горлом, потім з губкою з білим акрилом.

Підлога на першому поверсі однакова лінія, покрита морилкою.

підлога другого поверху - картон, покритий акрилом, потім кракелюровим лаком і знову акриловим. в деяких місцях розтріскування типу «стара підлога» отримано на місці монтажу дверей спеціально пропущеного ацетону для ефекту подрібнених підлог.

Я. Я майже забули. Адель активно бере участь

р.

пила

Ми намагаємось на двері.
в самому серці дверцят картону. з двох сторін прикрашений колишньою килимкою для суші і прозорим пластиком, прикрашеним вітражними фарбами (наприклад, крива вийшла. за перший раз я використовую їх)

мелена

Приклеюємо плінтус і все, що. всі ті бамбукові килимки. вікна з використанням тієї ж технології, як двері - бамбук + прозорий пластик, але без вітражних насолод.

Для фільтрації в суглобах пропускають мідний контур.

Те ж саме яєчна упаковка. між текстурами червоного контуру. в подальшому буде затемнено, камені самі також прикрашають акрилом.

Як зробити мініатюрні петлі на двері. так, щоб все працює? алюмінієва канапа і нігті від кліпів для кріплення кабелю)

експеримент досягнуто)

Будинок вже переросли з меблями.

постіль - палички морозива ... покриті морилкою, і ретельно регульовані; картон для спини ліжка, покритий акрилом; тканина для патчерявих (у придбаних ріжучих для цього прикладного мистецтва, невеликі малюнки успішно знайдені, дуже підходять для мініатюр).

Ефект ааркаї на підлозі в цьому місці зданий відповідним мені. у вікні робочого столу комп'ютера. не боятися) штор ... є окрема гемороїдка. Відомо, що така невелика тканина складок не може дати через зрозумілі причини і закони. візьміть зубні шкарпетки і поставте на майбутні штори - один під, другий на, третій під, четвертий на тканині. так, щоб все це не creep, спрей і сухий. voila штори в складку. повісити на мечі, навіть ті ж банки відкриваються.

нижню підлогу тканину для патчерявого різного кольору, стіл є щільним художнім заземленим картоном і купленим векселем для ніг, покритим мені морилкою і прикрашеним контуром.

Двері навісні. Тепер вони відкриті.

3610Р. 4200Р.

кухня. Я не знаю, як вдало кахель на підлозі ... в основному макувальна папір, нарізана на квадрати, приклеєна на аркуші пластика, лаковані, двічі покриті лаком.

р.

Друга точка

Стеля на кухні не має сенсу ставити. над плитою планується блок батарей. Зараз чекає чоловік, щоб провести електрику в будинок. Чинники вже готові (проведення крові, поту і mate Я ще створив їх). потім запланований гачок з другого поверху з кроками, повною облицюванням, черепицею даху, трубою з відсіком для батарей і вимикачів, піч буде «гарячий вогонь». й

Габаритний зображення

Джерело Tenebra

-img36---

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное